Wanneer kun je het beste je babyspullen in huis hebben?

Wanneer kun je het beste je babyspullen in huis hebben?
Een kindje op komst! Nadat je een beetje aan het idee gewend bent komt het moment dat je gaat denken: wat moet ik allemaal regelen? En wanneer?

Wanneer zorg je nu dat je de musthaves voor je babyuitzet in huis hebt?

Voor de dingen die je echt nodig hebt, zoals een co-sleeper en wieg, adviseren wij deze deze rond week 37 in huis te hebben. De meeste bevallingen zijn tussen 37 en 41 weken en wij weten uit ervaring dat het rust geeft om het tijdig in huis te hebben.

Over het algemeen zien we dat ouders zo rond de twintigste/vijfentwintigste week van hun zwangerschap duidelijk willen hebben welke grotere producten ze willen huren of aanschaffen. Denk aan een co-sleeper, kinderwagen, box en bijvoorbeeld een commode.

Vooruit bestellen

We snappen dat het rust geeft als je deze dingen alvast hebt geregeld. Daarom kun je bij ons - zover als je wilt- vooruit bestellen. Geef bij je bestelling aan wanneer je het geleverd wilt hebben en wij zorgen dat het in orde komt.

Komt je kindje toch eerder dan gepland? Geen probleem we kunnen voor de meeste producten zorgen dat je het de volgende dag al geleverd krijgt. Ook ideaal voor de producten waarvan je nog niet zeker bent dat je ze nodig zult hebben. Ons advies: bestel die dingen gewoon wanneer je kindje er is.

Ben je nog zoekende naar wat je nu allemaal wel en niet nodig hebt? Op het internet vliegen de babyuitzet lijstjes je om de oren. Laat je niet gek maken, je hebt vaak niet al die dingen nodig en ook niet direct. Bekijk onze duurzame babyuitzetlijst hiervoor hebben wij precies uitgezocht wat je nu precies nodig hebt en wanneer.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.