tiny library in de media

Welkom op Tiny’s Media-pagina! Hier vind je alles over onze avonturen in de wereld van tv, nieuws, interviews en prijs nominaties. We zijn ontzettend trots op wat we doen en we willen graag onze hoogtepunten met jou delen. Dus kijk gerust rond en ontdek wat er allemaal gaande is bij Tiny Library!

TV en nieuws

Onze founder, Julie, deelt haar belangrijkste ondernemers lessen in de rubriek Drijfveer van Het Financieel Dagblad

In Het Parool lees je bij Tiny Library alles voor je baby of kunt kunt huren wanneer je maar wilt

Trouw neemt een kijkje achter de schermen in het Tiny warenhuis

In Adformatie gaat Julie in gesprek over Tiny Library

In NPO2's Stand van Nederland neemt Tiny deel in het gesprek over de toekomst van duurzaamheid

Tiny Library wordt genoemd in een artikel van de LINDA over duurzaamheid in het huren van babyspullen

Julie is te vinden in de Ouders van nu rubriek ‘Moeders met een Missie’, waar ze haar duurzame tips voor de feestdagen deelt

In een artikel van RTL Nieuws belicht RTL hoe Tiny Library de babymarkt verduurzaamt

In de Kiind Magazine speelgoed special wordt Tiny Library aaangeraden als duurzaam alternatief voor de feestdagen

Silicon canals noemt Tiny Library één van de meest innovatieve bedrijven van Noord-Holland

In de documentaire A tool for change krijg je een kijkje achter de bij onze duurzame start-up

award nominaties

Tiny Library is genomineerd als finalist van De Ondernemingsverkiezingen van Noord-Holland

Tiny Library was één van de drie finalisten voor de Circular Awards

Tiny Library is 32e geworden in de KvK Innovatie Top 100 2023

Tiny Library werd genomineerd voor Fonk magazine’s Coolest Dutch brands 2022

interviews en panelgesprekken

Julie sprak over overheidsinitiatief in de circulaire economie met Minister van Economsiche Zaken en Klimaat, Micky Adriaansens

Julie nam deel aan het panelgesprek ‘Circulair ondernemerschap in de praktijk’ tijdens het event vanNul tot Circulair

Onze founder was jurylid voor de Baby Innovation Awards

Met de recente ervaringen die ze heeft opgedaan in het ophalen van kapitaal, deelde Julie haar learnings via Businesswire

Julie is te gast op het Retail Outlook Event om te spreken over de toekomst van retail

Onze founder sprak tijdens de Emerce E-commerce Live over Tiny’s learnings in de customer journey en retourneer- en refurbishmentproces

In de podcast Thoughtful Thursdaydeelt Julie haar learnings sinds ze Tiny Library is gestart en hoe de circulaire community is gegroeid

Samen met onze circulaire partner Bugaboo besprak Julie onze gezamenlijke missie bij Impact on the Beach

VEELGESTELDE VRAGEN

Je huurt je baby producten eenvoudig:


1.Kies op onze website welk product of welke producten je wilt huren. We verhuren nieuwe en 'zo goed als nieuwe' producten. Voordat de producten opnieuw worden verhuurd, worden deze professioneel gereinigd en gecheckt op veiligheid.


2.Kies wanneer je je product wilt ontvangen. Wij leveren de producten op de door jou aangegeven datum. Je abonnement gaat pas in op het moment dat wij de producten verzenden.

3. Kies hoe lang je je product wilt huren. De kosten van je abonnement hangen af vanwelk productje kiest en hoe lang je minimale huurperiode is. Hoe langer je minimale huurperiode is, hoe lager het maandbedrag. Je vindt de maandelijkse kosten op onze website bij het betreffende product.


4. Gebruik je het product niet meer? Stuur het het eenvoudig en kosteloos aan ons terug.

Huren bij Tiny Library is in de meeste gevallen goedkoper dan tweedehands producten aanschaffen. Je kunt ervan uitgaan dat je tot 70% van de nieuwprijs van het product bespaart als je het huurt, afhankelijk van hoe lang je het product huurt. Dit is vaak nog 10-30% goedkoper dan kopen via marktplaats. Je kunt bij ons altijd kiezen tussen minimaal 3 opties voor de huurtermijn en kan hier dus zelf een weloverwogen keuze in maken. Daarbij scheelt het je ook veel gedoe en tijd, iets wat voor jou als drukke ouder (to be) ook heel wat waard is. Zo heb jij alle tijd voor je baby.

Je kunt bij ons bestellen zodra je weet welke producten je nodig hebt. Bij het afrekenen kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. Ook als dit pas over een paar weken of maanden is. Wel zo handig, heb je dat alvast geregeld!

Je abonnement gaat in op het moment dat je de producten in huis hebt. Omdat je de eerste maand al hebt afgerekend in de webshop zal het maandbedrag voor de volgende maand een maand later worden geïncasseerd via automatische incasso.

Voor producten zoals een co-sleeper en wieg adviseren we bovendien om deze rond week 37 in huis te hebben. De meeste bevallingen zijn tussen 37 en 41 weken en wij weten uit ervaring dat het rust geeft om het tijdig in huis te hebben.

Heb je nog meer vragen? Stuur ons een berichtje: klantenservice@tinylibrary.nl.

ANDEREN VERTELLEN HET BETER DAN WIJ

Topservice, fijn contact, duidelijke uitleg en het belangrijkste een duurzaam model met goede producten voor een nette prijs. Tiny Library heeft een geweldige
duurzame service opgezet.

Arieke B.

Geweldige service! [...] Zo fijn dat ik de co-sleeper niet gekocht hebt, maar gehuurd heb, omdat je hem relatief maar kort nodig hebt. Echt een aanrader om baby producten bij Tiny Library te huren!

Mareike G.

Wat een fantastisch bedrijf! Goede kwaliteit babyspullen die je toch maar een paar maanden gebruikt huren - fantastisch. De klantenservice is geweldig: advies op maat via e-mail, vlotte verzending en retour. Ik ben superfan en raad het al mijn zwangere vriendinnen aan.

Linda B.

Ontzettend blij met Tiny Library! Een hele fijne en duurzame optie om dingen te huren die je maar kort gebruikt maar wel echt nodig hebt. [...] Communicatie was fijn en duidelijk! Zou het zo nog een keer doen!

Roosje B.