Beheer je abonnement

RETOURNEREN

Klaar met huren? Retourneer je product(en) gratis.

RETOURNEREN
ABONNEMENT INZIEN

Bekijk de details en facturen van je abonnement.

INLOGGEN
FAQs

Tiny Library verhuurt nieuwe en refurbished producten. Voordat de producten opnieuw worden verhuurd, worden deze professioneel gereinigd en gecheckt op veiligheid. Als je product niet is zoals verwacht, staat onze klantenservice graag voor je klaar.

Je abonnement gaat in op het moment dat je de producten in huis hebt. Omdat je de eerste maand al hebt afgerekend in de webshop zal het maandbedrag voor de volgende maand een maand later van je rekening worden afgeschreven via automatische incasso.

De eerste maandtermijn betaal je direct bij het afrekenen op onze website. Dan wordt er ook direct een automatische incasso aangemaakt voor de volgende termijnen. 

Je abonnement gaat in op het moment dat je de producten thuis ontvangt en de eerste incasso volgt dan een maand daarna. 

Als je een product bij ons koopt betaal je direct wanneer je het product bij ons bestelt. 

De minimale huurtermijn loopt af op de dag na het einde van de laatste termijn. Daarna wordt je abonnement maandelijks verlengd. Dit gebeurt automatisch. Je ontvangt van ons dus geen reminder van het aflopen. 

Je kunt op dit moment zelf kiezen of je het product wilt houden (dan hoef je niets te doen), retourneren of een nieuw abonnement afsluiten. 

Als je het product houdt kun je vanaf dan maandelijks opzeggen en blijft de prijs per maand hetzelfde. 

Heb je het product langer dan 14 dagen en ben je niet tevreden of wil je jouw product toch omruilen voor bijvoorbeeld een ander merk of andere kleur dan kan dat. Je kan dit aanvragen door een email te sturen naar klantenservice@tinylibrary.nl. Vermeld hierbij je naam en ordernummer en het product dat je wilt omruilen. 

Als de minimale huurtermijn van je abonnement nog niet voorbij is wordt er voor het omruilen eenmalig een bedrag van €50 in rekening gebracht . Dit zijn de kosten voor omruilen, verzenden en reinigen.

Wil je een product retourneren en je abonnement stoppen? Je kan de producten retourneren als de minimale huurtermijn verstreken is.

Meld je retour aan via deze link
Het is mogelijk om de producten retour te sturen op de volgende manieren:

1. Kom de producten bij warehouse ons inleveren. Na het aanmelden van je retour op de retourpagina kan je de producten bij ons retourneren. Je hebt daarvoor geen dozen of labels nodig. 

2. Zelf versturen via een Parcel Shop. Je ontvangt van ons gratis retourlabels (dpd) of een QR code per pakket om deze zonder printer te versturen. 

3. Butler service (€75): wij halen het product in zijn geheel bij jou thuis op op het moment dat het jou uitkomt. Je hoeft daarbij niets zelf te demonteren of in verpakkingen te doen.

4. We kunnen de producten ook bij jou thuis ophalen voor €9,75 per pakket. Je kan ons mailen voor details. 

Check voor het retourneren onze care checklist voor het netjes inleveren van je product. 

Let op: Geef bij het retourmelden het juiste aantal pakketen door. Je hebt namelijk een label of ophaalafspraak per pakket nodig.