Bestel je babyuitzet vooruit! Nu 20% korting

Bestel je babyuitzet vooruit! Nu 20% korting
Huur voor een laag maandbedrag alleen wat je écht nodig hebt, voor de periode dat je de producten daadwerkelijk gebruikt. Zo bespaar je zorgen, kosten en opslagruimte. Met onze duurzame babyuitzet lijst heb je alle producten en hun gebruiksduur op een rijtje. Ben je bijvoorbeeld in november uitgerekend, dan kun je nu je babyproducten bestellen en dan zorgen wij dat ze op tijd in huis zijn.

20% KORTING OP JE EERSTE MAAND HUUR* MET DE CODE

️🐤  'EARLYBIRD' 🐤*Deze actie is geldig van 8 augustus t/m 18 augustus 2023 op geselecteerde producten, vanaf een huurperiode van 3 maanden en met leverdatum vanaf 1 september 2023. 

Bekijk alle deelnemende producten

Co-sleeper

Een co-sleeper is geschikt voor baby's tussen de 0 en 6 maanden oud en wordt gemiddeld 3 tot 6 maanden gebruikt. Lees hier alles over onze co-sleepers 

Kinderwagens

Een kinderwagen is geschikt voor baby's tussen de 0 en 48 maanden oud en wordt gemiddeld 6 tot 12 maanden gebruikt. Doe de kinderwagen quiz om te kijken welk model het beste bij jou en je gezin past.

Autostoelen

Voor welke leeftijd een autostoel geschikt is varieert per model. Zo heb je reiswiegjes, autostoelen voor kleine kindjes, en voor iets groteren. Lees hier over de alle verschillen. 

Kinderstoelen

Een kinderstoel wordt gemiddeld 12 tot 36 maanden gebruikt en is in combinatie met een newborn set al te gebruiken vanaf de geboorte. Lees hier alles over onze kinderstoelen. 

Wipstoelen

Een wipstoel is geschikt voor baby's tussen de 0 en 12 maanden oud en wordt gemiddeld 3 tot 6 maanden gebruikt. Een wipstoel werkt rustgevend door de wiegende beweging en de geborgen zitting.

Draagzakken

Een draagzak is geschikt voor baby's tussen de 0 en 12 maanden oud en wordt gemiddeld 9 tot 12 maanden gebruikt. Lees hier over de verschillende soorten draagzakken en wat het beste bij jou past.

Borstkolven

Met een elektrische borstkolf gaat het kolven makkelijker en sneller. Een borstkolf wordt gemiddeld 3 tot 6 maanden gebruikt. Lees hier over de voor- en nadelen van borstvoeding en flesvoeding.  

Kraamtijd

Deze producten zijn geschikt voor de betaling of net erna. We helpen je graag in deze periode met 6 tips in onze blog.

Benieuwd wat je wanneer en hoe lang nodig hebt? Download onze duurzame babyuitzet lijst met Tiny Timeline.

Tiny Library Timeline


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.