WE zetTEN een nieuwE standaard

Onze missie is om ouders te ondersteunen door baby- en kinderproducten van hoge kwaliteit aan te bieden als een service en tegelijkertijd een duurzamere toekomst te creëren voor onze kleintjes.

DE OPLOSSING

De levensduur van babyproducten verlengen door de producten te reinigen, checken en eventueel repareren. Als producten bij ons terugkomen zorgen we dat ze zo snel mogelijk weer door kunnen naar de volgende baby. Zo hoeven producten niet onnodig naar de vuilnisbelt of liggen te verstoffen op zolder of in de schuur. 

SAMEN VOOR EEN DUURZAMERE TOEKOMST

Wij maken het jou als ouder graag zo gemakkelijk mogelijk door de beste baby- en kinderproducten aan te bieden als service, precies wanneer jij ze nodig hebt. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst voor onze kinderen. Om dit te realiseren dragen we bij aan SDG 12: ‘Verantwoordelijke consumptie en productie’ en SDG 17: ‘Partnerschap om de doelen te bereiken’. Deze doelen, opgezet door de VN, gebruiken wij als kompas om samen toe te werken naar een betere wereld. 

OP NAAR EEN TINY FOOTPRINT

Wij bestaan om jouw leven makkelijker te maken als het om baby- en kinderproducten gaat. We leveren veilige en schone producten zodat jij altijd de beste spullen in huis hebt voor een laag maandbedrag. Ook hoeven er door onze huurservice uiteindelijk minder producten geproduceerd te worden en verlengen we de levensduur van talloze producten. Hierdoor verminderen we de CO² uitstoot en raken grondstoffen minder snel uitgeput. Zo werken we samen aan een Tiny Footprint. En het beste van alles: we kunnen meerdere mensen blij maken met hetzelfde product!

VEELGESTELDE VRAGEN

Je huurt je baby producten eenvoudig:


1.Kies op onze website welk product of welke producten je wilt huren. We verhuren nieuwe en 'zo goed als nieuwe' producten. Voordat de producten opnieuw worden verhuurd, worden deze professioneel gereinigd en gecheckt op veiligheid.


2.Kies wanneer je je product wilt ontvangen. Wij leveren de producten op de door jou aangegeven datum. Je abonnement gaat pas in op het moment dat wij de producten verzenden.

3. Kies hoe lang je je product wilt huren. De kosten van je abonnement hangen af vanwelk productje kiest en hoe lang je minimale huurperiode is. Hoe langer je minimale huurperiode is, hoe lager het maandbedrag. Je vindt de maandelijkse kosten op onze website bij het betreffende product.


4. Gebruik je het product niet meer? Stuur het het eenvoudig en kosteloos aan ons terug.

Huren bij Tiny Library is in de meeste gevallen goedkoper dan tweedehands producten aanschaffen. Je kunt ervan uitgaan dat je tot 70% van de nieuwprijs van het product bespaart als je het huurt, afhankelijk van hoe lang je het product huurt. Dit is vaak nog 10-30% goedkoper dan kopen via marktplaats. Je kunt bij ons altijd kiezen tussen minimaal 3 opties voor de huurtermijn en kan hier dus zelf een weloverwogen keuze in maken. Daarbij scheelt het je ook veel gedoe en tijd, iets wat voor jou als drukke ouder (to be) ook heel wat waard is. Zo heb jij alle tijd voor je baby.

Je kunt bij ons bestellen zodra je weet welke producten je nodig hebt. Bij het afrekenen kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. Ook als dit pas over een paar weken of maanden is. Wel zo handig, heb je dat alvast geregeld!

Je abonnement gaat in op het moment dat je de producten in huis hebt. Omdat je de eerste maand al hebt afgerekend in de webshop zal het maandbedrag voor de volgende maand een maand later worden geïncasseerd via automatische incasso.

Voor producten zoals een co-sleeper en wieg adviseren we bovendien om deze rond week 37 in huis te hebben. De meeste bevallingen zijn tussen 37 en 41 weken en wij weten uit ervaring dat het rust geeft om het tijdig in huis te hebben.

Heb je nog meer vragen? Bekijk onze FAQ of stuur ons een berichtje: klantenservice@tinylibrary.nl.

ANDEREN VERTELLEN HET BETER DAN WIJ

Topservice, fijn contact, duidelijke uitleg en het belangrijkste een duurzaam model met goede producten voor een nette prijs. Tiny Library heeft een geweldige
duurzame service opgezet.

Arieke B.

Geweldige service! [...] Zo fijn dat ik de co-sleeper niet gekocht hebt, maar gehuurd heb, omdat je hem relatief maar kort nodig hebt. Echt een aanrader om baby producten bij Tiny Library te huren!

Mareike G.

Wat een fantastisch bedrijf! Goede kwaliteit babyspullen die je toch maar een paar maanden gebruikt huren - fantastisch. De klantenservice is geweldig: advies op maat via e-mail, vlotte verzending en retour. Ik ben superfan en raad het al mijn zwangere vriendinnen aan.

Linda B.

Ontzettend blij met Tiny Library! Een hele fijne en duurzame optie om dingen te huren die je maar kort gebruikt maar wel echt nodig hebt. [...] Communicatie was fijn en duidelijk! Zou het zo nog een keer doen!

Roosje B.