Huur nu al je favoriete speelgoed!

Huur nu al je favoriete speelgoed!

Kinderen houden van spelen, het liefst de hele dag door. Het spelen met speelgoed is essentieel voor kindjes omdat het goed is voor de emotionele, sociale en motorische ontwikkeling. Allemaal leuk en aardig, maar na verloop van tijd staat je hele huis vol met speelgoed terwijl er maar met een klein deel daadwerkelijk wordt gespeeld. Zonde van het geld, de opruimtijd en de ruimte. Het mooie van speelgoed huren is dat je het weer in kunt wisselen voor iets nieuws. Zo kun je regelmatig afwisselen en blijft je kindje geboeid. 

Bespaar jezelf de investering en wissel je speelgoed in voor ander speelgoed, zo blijft het voor je kindjes vernieuwend en leuk! Met het speelgoed dat je terugstuurt kunnen wij weer een ander kindje blij maken. 

PROCESGERICHT SPELEN WORDT STEEDS POPULAIRDER

De aandacht voor procesgericht spelen wordt de laatste jaren steeds groter. Maar wat is dat eigenlijk? Bij procesgericht spelen gaat het om de ervaring van het kind en niet om het eindresultaat. Zo leren kinderen van het proces dat ze doormaken, waarbij ze kunnen proberen, ontdekken en ervaren. Door de focus op het proces te leggen leren kinderen om problemen op te lossen, hun creativiteit te gebruiken en hun eigen ideeën te ontwikkelen. Op deze manier krijgen ze de ruimte om te experimenteren en fouten te maken, zodat ze kunnen groeien en ontwikkelen. Met het speelgoed van Modu en Kapla kun je proces gericht spelen gemakkelijk in gang zetten. Door je kind’s creativiteit op de vrije loop te laten gaan creëren ze niet alleen iets leuks maar hebben ze vooral veel plezier terwijl ze dit doen en leren ze meer over zichzelf en hun omgeving.

LAAT JE KINDJE ZELF DE WERELD ONTDEKKEN

De wereld verkennen op hun eigen fietsje of step, welk kind wil dit nu niet? Het is ook nog eens de perfecte manier om ze lekker te laten bewegen en actief te blijven. Regelmatig fietsen of steppen, is goed voor kinderen hun fysieke gezondheid en hun uithoudingsvermogen. Ook helpt het om hun evenwicht en coördinatie te verbeteren, wat bijdraagt aan hun algemene motorische vaardigheden. Daarnaast kan het verkennen van de omgeving op deze manier kinderen helpen met het vergroten van hun nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht. Ten slotte kan het moeten omgaan met een eigen fietsje ze leren over verantwoordelijkheid en veiligheid. Dus waar wacht je nog op? Laat je kinderen de wereld verkennen op een fiets van Woom of step van Micro!

KLIMMEN EN KLAUTEREN IN EIGEN HUIS

Klimmen en klauteren is een favoriet van menig kind. Nu is het niet alleen leuk maar ook nog eens goed voor ze. Het stimuleert namelijk hun lichamelijke ontwikkeling, cognitieve en sociale vaardigheden. Door te klimmen en te spelen leren kinderen hun grenzen kennen en verleggen ze deze op een veilige manier. Dit draagt bij aan hun zelfvertrouwen en zelfbeeld. Ook ontwikkelen kinderen tijdens het spelen hun motorische vaardigheden en verbeteren ze hun coördinatie en balans. Met de producten van Ette Tete en Jindl kunnen kinderen klimmen, glijden, balanceren, en bouwen, allemaal vanuit de woonkamer. 

BESPAAR EN DRAAG BIJ AAN EEN BETERE WERELD

Door te huren draag je niet alleen bij aan een duurzame en circulaire wereld, het kan je ook nog eens flink geld besparen! Zo is huren al gauw 50-70% goedkoper dan nieuw kopen. Bekijk ons gehele speelgoed assortiment.

“Ontzettend blij met Tiny Library! Een hele fijne en duurzame optie om dingen te huren die je maar kort gebruikt maar wel echt nodig hebt. Communicatie was fijn en duidelijk! Zou t zo nog een keer doen!” - Roosje B.

Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht en wij helpen je graag verder.


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.