OVER ONS

Hoi! Ik ben Julie en in 2020 ben ik Tiny Library gestart. Als moeder van 4 kleine kinderen verbaasde ik me enorm over de hoeveelheid babyspullen die ik nodig had. Veel spullen gebruikte ik maar kort en omdat we niet groot woonden vond ik dat best een gedoe. Bovendien, totaal niet duurzaam. Ik zocht naar oplossingen om de spullen niet nieuw te hoeven kopen en ze makkelijk door te kunnen geven en merkte eigenlijk dat daarvoor geen goede oplossing bestond. Zo is Tiny Library geboren.

Tiny Library beeldmerk 2

CIRCULAIRE BABY- EN KINDERPRODUCTEN

Bij ons kun je alles huren wat je nodig hebt voor je kindje in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Door te huren gaan de meeste spullen nu zo’n 6-10 kindjes mee. Hierdoor hoeven er dus minder babyproducten geproduceerd te worden en raken grondstoffen minder snel uitgeput, verlagen we de CO² uitstoot door productie en transport en verminderen we waterverbruik.  

Door jouw baby en kinderspullen te huren draag je dus bij aan een betere toekomst voor de wereld en jouw kindje. 

MAKKELIJK

Je bestelt bij ons gemakkelijk online en bepaalt wanneer jij de spullen in huis wilt hebben. Heb je het niet meer nodig? Dan stuur je het makkelijk terug of wissel je het om. Dit scheelt tijd, energie en natuurlijk opslagruimte.

BETROUWBAAR

Alle producten worden door een gecertificeerde partij nagekeken en gereinigd. Je kunt er dus op vertrouwen dat de producten schoon en veilig zijn. Dit is een groot voordeel ten opzichte van het kopen op marktplaats.

VOORDELIG

Huren bij Tiny Library is in de meeste gevallen goedkoper dan (tweedehands) producten aanschaffen. Zo kun je tot 70% van de nieuwprijs besparen en is het huren vaak nog 10-30% goedkoper dan kopen via marktplaats.

ANDEREN VERTELLEN HET BETER DAN WIJ

Topservice, fijn contact, duidelijke uitleg en het belangrijkste een duurzaam model met goede producten voor een nette prijs. Tiny Library heeft een geweldige
duurzame service opgezet.

Arieke B.

Geweldige service! [...] Zo fijn dat ik de co-sleeper niet gekocht hebt, maar gehuurd heb, omdat je hem relatief maar kort nodig hebt. Echt een aanrader om baby producten bij Tiny Library te huren!

Mareike G.

Wat een fantastisch bedrijf! Goede kwaliteit babyspullen die je toch maar een paar maanden gebruikt huren - fantastisch. De klantenservice is geweldig: advies op maat via e-mail, vlotte verzending en retour. Ik ben superfan en raad het al mijn zwangere vriendinnen aan.

Linda B.

Ontzettend blij met Tiny Library! Een hele fijne en duurzame optie om dingen te huren die je maar kort gebruikt maar wel echt nodig hebt. [...] Communicatie was fijn en duidelijk! Zou het zo nog een keer doen!

Roosje B.
TINY IN DE MEDIA

Tiny Library is steeds meer te vinden in (nieuws) artikelen, op TV, in podcasts en panelgesprekken en prijs nominaties. We zijn super trots op hoe ver we al zijn gekomen en we willen graag onze hoogtepunten met jou delen. Kijk op onze Tiny in de media pagina en kom alles te weten over onze hoogtepunten!

ONS TEAM

Nice to meet you! Met ons kleine maar enthousiaste team werken we iedere dag aan onze missie om de babymarkt te verduurzamen en ouders te ontzorgen met onze service. Samen hebben we 9 kinderen die een kritisch testpanel vormen voor onze producten uit de Library. Zo kunnen we precies vertellen wat wel én niet werkt en altijd advies op maat geven. We staan graag voor je klaar voor hulp en advies. Heb je vragen? Mail ons op info@tinylibrary.nl.

Julie Munneke

Founder & CEO

Tiemen Roest

Product Manager

Nicole Hillegers

Operations Manager

Maaike van Wegen

Head of E-Commerce

Jody van 't Wout

Office Manager

Coen Dorrepaal

Warehouse Manager

Noëlle Somers

Assistant Warehouse Manager

Jasmijn Tuit

Brandmanager

Ariane Lakerveld

Performance Marketeer

Eline Goudsmit

Marketing & E-commerce

Marjolein Drenth

Marketing & E-commerce

THIJS KROESE

Customer Happiness

Myra Janssen

Warehouse

ROY PUIK

Warehouse

Tiny Library beeldmerk 2

DE BESTE MERKEN

We hebben duurzame partnerships met de bekendste merken in de markt. Daarbij vinden we het belangrijk dat de partijen waarmee we samenwerken dezelfde missie hebben om de babymarkt te verduurzamen. Hiermee willen we producenten inspireren en stimuleren om producten te ontwerpen die langer meegaan.

EEN GREEP UIT ONZE CIRCULAIRE PARTNERS

Bugaboo at Tiny Library
Joolz bij Tiny Library
VEELGESTELDE VRAGEN

Je huurt je baby producten eenvoudig:


1.Kies op onze website welk product of welke producten je wilt huren. We verhuren nieuwe en 'zo goed als nieuwe' producten. Voordat de producten opnieuw worden verhuurd, worden deze professioneel gereinigd en gecheckt op veiligheid.


2.Kies wanneer je je product wilt ontvangen. Wij leveren de producten op de door jou aangegeven datum. Je abonnement gaat pas in op het moment dat wij de producten verzenden.

3. Kies hoe lang je je product wilt huren. De kosten van je abonnement hangen af vanwelk productje kiest en hoe lang je minimale huurperiode is. Hoe langer je minimale huurperiode is, hoe lager het maandbedrag. Je vindt de maandelijkse kosten op onze website bij het betreffende product.


4. Gebruik je het product niet meer? Stuur het het eenvoudig en kosteloos aan ons terug.

Huren bij Tiny Library is in de meeste gevallen goedkoper dan tweedehands producten aanschaffen. Je kunt ervan uitgaan dat je tot 70% van de nieuwprijs van het product bespaart als je het huurt, afhankelijk van hoe lang je het product huurt. Dit is vaak nog 10-30% goedkoper dan kopen via marktplaats. Je kunt bij ons altijd kiezen tussen minimaal 3 opties voor de huurtermijn en kan hier dus zelf een weloverwogen keuze in maken. Daarbij scheelt het je ook veel gedoe en tijd, iets wat voor jou als drukke ouder (to be) ook heel wat waard is. Zo heb jij alle tijd voor je baby.

Je kunt bij ons bestellen zodra je weet welke producten je nodig hebt. Bij het afrekenen kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. Ook als dit pas over een paar weken of maanden is. Wel zo handig, heb je dat alvast geregeld!

Je abonnement gaat in op het moment dat je de producten in huis hebt. Omdat je de eerste maand al hebt afgerekend in de webshop zal het maandbedrag voor de volgende maand een maand later worden geïncasseerd via automatische incasso.

Voor producten zoals een co-sleeper en wieg adviseren we bovendien om deze rond week 37 in huis te hebben. De meeste bevallingen zijn tussen 37 en 41 weken en wij weten uit ervaring dat het rust geeft om het tijdig in huis te hebben.

Heb je nog meer vragen? Stuur ons een berichtje: klantenservice@tinylibrary.nl