Een leuke middag weg met je baby én je peuter: wat te doen?

Spriet X Tiny Library

Fotografie Carolien Baudoin.

Wat een wonder! Niet lang geleden heb je een lief kindje op de wereld gezet. Jouw kleintje verdient natuurlijk alle zorg en aandacht die nodig is

Maar als er al een oudere broer of zus is, is het even zoeken naar een nieuw ritme met elkaar. Die rustmomenten en wandelingen die je destijds met je oudste kind beleefde, zijn er niet meer. Want terwijl je baby slaapt, gevoed wordt, of huilt, is er ook je oudste die graag aandacht wilt. Hoe verdeel je je aandacht tussen de twee voor een leuke middag?

Je hebt het misschien al gemerkt - je peuter is heel actief. Nieuwe dingen ontdekken en proberen wordt heel interessant. Maar je baby heeft ook rust en slaapjes nodig. Wat nu?

Het kan even zoeken zijn naar een activiteit waar je baby rustig van wordt, de nieuwsgierigheid van je peuter wordt geprikkeld én jij ook het gevoel hebt dat je een supermom of superdad bent (maar dat ben je sowieso al!).

Klinkt het too good to be true?
Dat is het niet.

Wij helpen je.

Ga buiten op avontuur

Verkennen en ontdekken is erg belangrijk voor je oudste kindje. De natuur is daar een ge-wel-dige plek voor. Even een frisse neus halen met het gezin, is dat niet lekker? Je oudste leidt de weg, terwijl je ook op je baby kan letten. Of die doet onderweg een lekker dutje.

Wat ga je buiten dan doen?

De Spriet seizoensbox heeft alles erop en eraan

Spriet begrijpt dat het leven druk is. Ze willen meer quality time en minder gedoe. Dus Spriet helpt je om op een gemakkelijke manier meer natuur te beleven.

De seizoensbox is gevuld met vier compleet verzorgde natuuractiviteiten. Dan hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Je hoeft alleen de box open te maken, en te beginnen.

Met behulp van deze box gaat je peuter de wonderen van de natuur op een speelse manier ervaren. Het is geweldig om de natuur door de ogen van je peuter te zien.

Acht keer per jaar is er een andere box met activiteiten. Zo is er steeds weer iets nieuws te doen.

Hoe ziet zo’n box eruit?

Nu vraag je je af: wat houdt het in? Met de box gaat je peuter dicht bij huis aan de slag met knutselactiviteiten, speurkaarten en de eigen plantjes. In de lente gaat je peuter bijvoorbeeld op zoek naar de paardenbloem en de pad. Én ga je zelf zaadbommen kleien. Zo heb je straks een eigen bloemenparadijs. Er zijn genoeg activiteiten om met je kinderen te doen!

Heb je geen tuin of woon je in de stad? Geen zorgen. Je kunt alle activiteiten doen met de natuur dicht bij huis. Ook in de stad. En ook als je geen tuin hebt.

Je kunt alle activiteiten ook doen met de natuur die je hebt in je huis.

Wil je meer weten over de seizoensboxen van Spriet? Bekijk hier het aanbod en de nieuwste box van het huidige seizoen.

Spriet box

Fotografie Paulien van Beusekom

Een leuke middag voor iedereen

Terwijl je oudste kindje bezig is met speurneuzen, kun je de kleinste gemakkelijk meenemen in een draagzak. Draagzakken hebben een stevig frame en een comfortabel design, zodat je lichaam niet wordt belast. Zo kun je je kindje voor een lange tijd meenemen en je hebt ook nog eens je handen vrij!

Een andere vervoersoptie?

Ook zijn er buggy's en kinderwagens om je kinderen mee te vervoeren. Zo draag je geen extra gewicht mee. Je hoeft alleen naar voren te duwen. Vergeet ook de luiers niet!

Daarnaast kun je ook wat speelgoed meenemen voor een afwisseling. De oudste kan misschien al ontdekken met een leuke step of een loopfiets!

Zonder de auto? Dat kan ook!

Wil je eens de auto overslaan voor de verandering? Dan is een bakfiets een goede optie. Hiermee ben je lekker sportief bezig en kunnen je kinderen genieten van het uitzicht of de speurtocht voortzetten. Geen zorgen over je baby! Er zijn ook designs en accessoires voor in de bakfiets, zodat iedereen veilig wordt vervoerd.

Wil je meer weten over de producten die je bij Tiny Library kunt huren? Bekijk hier het aanbod per leeftijd.

Er zijn dus genoeg dingen om aan te denken wanneer je een middagje weg wilt. En dat hoeft niet ingewikkeld. Er is genoeg te doen en wij ondersteunen je er graag bij!

Je oudste kindje vindt het leuk om te ontdekken, dus die leidt de weg door de activiteiten uit de seizoensboxen. Ondertussen is je jongste in goede handen met een lekkere draagzak, buggy of kinderwagen.

En als extra plus: iedereen heeft een frisse neus!

Kortingscode

Gebruik de code TINYSPRIET15 voor 15% korting op een losse box (geldig bij aankoop van de huidige box van het seizoen en de limited edition poepbox).


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.