Hoe werkt het huren van babyproducten?

Je huurt je babyuitzet eenvoudig bij Tiny Library, met de garantie dat alle producten schoon, intact en veilig zijn. Gebruik je de babyspullen niet meer? Retourneer ze bij ons. Zo kunnen we er weer andere jonge ouders blij mee maken. Rent, rise, return.

Het stappenplan

    1. Kies de producten die je wilt huren.
    2. Ontvang de producten op het gewenste moment in huis.
    3. Stuur de producten terug als je ze niet meer gebruikt.
    4. De uitzet wordt professioneel gereinigd en gecheckt voordat het naar de volgende baby gaat.

Tiny Library beeldmerk 2

In welke staat ontvang ik mijn producten?

Wij werken met een professionele stomerij, waarbij we de volgende handelingen verrichten om de veiligheid van de producten te waarborgen. We checken de functionaliteit van de producten, zodat het product altijd werkt zoals het zou moeten werken. Eventueel vervangen we onderdelen, als deze niet meer goed functioneren. We controleren of er geen grote vlekken of krassen op de producten zitten. We reinigen de producten grondig met natuurlijke middelen. De producten gaan zo goed als nieuw naar de volgende baby.

Abonnement
Je betaalt bij het huren van de producten een vast maandbedrag. Dit maandbedrag is op basis van de termijn die je van te voren selecteert. Om je te helpen bij de keuze voor het juiste abonnement, vermelden we bij elk product wat de gemiddelde gebruiksduur is. Mocht je toch twijfelen over welk abonnement bij je past dan kun je altijd voor de optie ‘maandelijks opzegbaar’ kiezen. In de andere gevallen staat het minimale huurtermijn vast, maar kan je de producten altijd langer gebruiken. Heb je bijvoorbeeld voor een 3 maanden abonnement gekozen, maar blijkt het dat je het product toch een maand langer wilt huren? Geen probleem. Het abonnement stopt pas wanneer jij het product retour stuurt.
Verzendkosten
Wij bezorgen je producten bij jou thuis op de door jou aangegeven datum. Bij grote pakketten kan dit tegen een betaling van €15,-. Bij kleine pakketten tegen een betaling van €6,95. Bij bestellingen boven de €100,- is de verzending gratis. Ben je klaar met de producten en wil je deze thuis op laten halen? Dat kan gemakkelijk tegen een betaling van €15,-. Neem contact met ons op als je hierin geïnteresseerd bent.

voorgestelde producten