HOE WERKT HET HUREN VAN BABYPRODUCTEN?

Je huurt je babyuitzet eenvoudig bij Tiny Library, met de garantie dat alle producten schoon, intact en veilig zijn. Gebruik je de babyspullen niet meer? Retourneer ze bij ons. Zo kunnen we er weer andere jonge ouders blij mee maken. Rent, rise, return.

1. Kies jouw favoriete babyproducten

Kies de producten die je wilt huren, met de garantie dat alle producten schoon, intact en veilig zijn. Geef in de check-out aan wanneer je de producten wilt ontvangen.  

2. Ontvang de producten wanneer jij ze nodig hebt

Wij leveren de producten op de door jou aangegeven datum. Je abonnement gaat pas in op het moment dat wij de producten verzenden. 

3. Stuur de producten gemakkelijk en gratis terug

Stuur de producten gratis terug als je ze niet meer gebruikt. Wij reinigen de producten met onze professionele stomerij voordat het naar de volgende baby gaat.

Veelgestelde vragen

Je betaalt bij het huren van de producten een vast maandbedrag. Dit maandbedrag is op basis van de termijn die je van te voren selecteert. Om je te helpen bij de keuze voor het juiste abonnement, vermelden we bij elk product wat de gemiddelde gebruiksduur is. Mocht je toch twijfelen over welk abonnement bij je past dan kun je altijd voor de optie ‘maandelijks opzegbaar’ kiezen. In de andere gevallen staat het minimale huurtermijn vast, maar kan je de producten altijd langer gebruiken. Heb je bijvoorbeeld voor een 3 maanden abonnement gekozen, maar blijkt het dat je het product toch een maand langer wilt huren? Geen probleem. Het abonnement stopt pas wanneer jij het product retour stuurt.

Wij bezorgen je producten bij jou thuis op de door jou aangegeven datum. Bij kleine pakketten tegen een betaling van €7,50 Bij bestellingen boven de €100,- is de verzending gratis. Ben je klaar met de producten en wil je deze thuis op laten halen? Dat kan gemakkelijk tegen een betaling van €9,75. Neem contact met ons op als je hierin geïnteresseerd bent.

Wij werken met een professionele stomerij, waarbij we de volgende handelingen verrichten om de veiligheid van de producten te waarborgen. We checken de functionaliteit van de producten, zodat het product altijd werkt zoals het zou moeten werken. Eventueel vervangen we onderdelen, als deze niet meer goed functioneren. We controleren of er geen grote vlekken of krassen op de producten zitten. We reinigen de producten grondig met natuurlijke middelen. De producten gaan zo goed als nieuw naar de volgende baby.

Als je zwanger bent, raden we aan om de producten 3 tot 4 weken voor de uitgerekende datum in huis te hebben. Voor vakantie adviseren we ook een aantal dagen voordat je vertrekt aan te geven dat je het wilt ontvangen, het komt wel eens voor dat de post vertraging heeft.

Bij Tiny Library sluit je een abonnement af voor een minimale periode. Na deze periode kun je het huurcontract per maand opzeggen. Je hebt altijd het recht om producten binnen 14 dagen na bestelling te retourneren in originele staat. We hanteren geen maximale huurtermijn. Gebruik je het product niet meer? Meld je product dan retour via onze retourpagina.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen

We helpen graag

Heb je toch nog een vragen over het huren van baby producten, over onze abonnementen of zou je graag producten willen huren die we nog niet aanbieden? Stuur ons een berichtje en we helpen je graag.

Voorgestelde producten