Ontzorgd in elke fase met Tiny Library X Feelou

Ontzorgd in elke fase met Tiny Library X Feelou - Tiny Library

Zwanger zijn is een bijzondere tijd waarin je lichaam je voortdurend verrast – vooral je borsten gaan hun eigen avontuur aan. Ze groeien, worden gevoeliger, en ja, soms ook pijnlijk. Een goede zwangerschapsbh kan dan een echte lifesaver zijn. Maar hoe weet je nu wanneer het tijd is om over te stappen van je vertrouwde bh naar een zwangerschaps- of voedingsbh? En hoeveel van die bh's heb je eigenlijk nodig? Samen met Tiny Library en Feelou duiken we in deze vragen.

Zo veranderen je borsten tijdens en na je zwangerschap

Funfact: je borsten zijn de enige organen die pas echt volgroeien tijdens je zwangerschap. Onder invloed van zwangerschapshormonen nemen ze in omvang toe, ontwikkelt je melkkanaalsysteem zich en verbetert de bloedtoevoer. Het resultaat? Een set gevoelige, soms zelfs pijnlijke, borsten.

De oplossing? Een zwangerschapsbh!

Een zwangerschapsbh is niet zomaar een bh. Het is jouw beste vriend tijdens en na je zwangerschap, speciaal ontworpen om met jou en je borsten mee te groeien. Gemaakt van zachte, rekbare materialen, biedt het je de comfort en ondersteuning precies waar en wanneer je dat nodig hebt.

Het moment van overstappen

Rond de 12e of 13e week merken veel vrouwen dat hun oude bh's niet meer passen. Dit is hét moment om een zwangerschapsbh in huis te halen die meegroeit met je borsten. Een bh van Feelou is hier perfect voor: flexibel tijdens je zwangerschap én ideaal als voedingsbh na de bevalling.

Hoeveel bh's heb je nodig?

Een goed startpunt is twee comfortabele bh's, zodat je altijd een schone hebt als de ander in de was zit. Want laten we eerlijk zijn: comfort is key tijdens je zwangerschap. Met de Feelou zwangerschaps- en voedingsbh kies je voor gemak, comfort, en ondersteuning, allemaal in één. Perfect tijdens je zwangerschap, onmisbaar tijdens de kraamtijd, en ideaal in combinatie met een draadloze kolf.

Zwangerschap brengt een reeks veranderingen met zich mee, waarbij comfort en ondersteuning essentieel zijn. Feelou's producten zijn ontworpen om mee te groeien met deze behoeften, zowel tijdens de zwangerschap als in de periode daarna. In onze samenwerking met Feelou streven we ernaar moeders te ontzorgen tijdens deze bijzondere fase van hun leven. 


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.