CARE TIPS & TRICKS

We zorgen dat de producten altijd volledig en professioneel gereinigd bij jou worden bezorgd. Je hoeft de producten daarom nooit grondig schoon te maken, maar we stellen het erg op prijs als producten weer netjes bij ons worden ingeleverd. 

1. STOFZUIGEN

Kruimels, etensresten en zand: het zit echt overal. Met de stofzuiger is je product in een handomdraai weer kruimel- en zandvrij.

2. AFNEMEN

Voor harde materialen en de meeste stoffen doet een vochtig doekje wonderen. Melksporen, etensresten, kleine vlekjes: het meeste krijg je er makkelijk uit met wat water en een doekje.

3. LOSSE ONDERDELEN

Zaten er bij je product nog andere onderdelen, zoals accessoires of een newborn insert? Check of je pakket compleet is. 

TINY CARE GUIDE

Kinderen maken er nou eenmaal een rommeltje van. Trust us, we know ;). We houden er rekening mee dat de producten intensief gebruikt worden. Je hoeft de producten niet grondig schoon te maken (dat regelen wij), maar om extra lang van je producten te kunnen genieten hierbij een paar tips.

houd je producten fris

Door regelmatig even zand te verwijderen met de stofzuiger of een nat doekje over de bekleding te halen, voorkom je dat er vlekken of vuil op de stof of het materiaal blijven zitten.

Bewaar je producten goed

Zo draag je bij aan het verlengen van de levensduur van de producten. Bewaar ze bijvoorbeeld op een droge en schone plek en vermijd direct zonlicht. Voor een buggy of kinderwagen kun je deze het best ingeklapt kunt bewaren. Scheelt ook weer ruimte!

Ongelukje? Laat het ons weten

Zo voorkom je dat de beschadiging groter wordt en kunnen we samen kijken naar een oplossing. Maak je gebruik van de Tiny Care schadedekking? Dan zijn je producten gedekt tegen schade. Neem contact met ons op en wij helpen je.

FAQs

Tiny Library verhuurt nieuwe en zo goed als nieuwe producten. Voordat de producten opnieuw worden verhuurd, worden deze professioneel gereinigd en gecheckt op veiligheid. Als je product niet is zoals verwacht, staat onze klantenservice graag voor je klaar.

Natuurlijk! We garanderen dat alle producten geïnspecteerd, gewassen en ontsmet worden door onze professionele stomerij voordat ze te huur aangeboden worden. Voor het huidje van je baby en omwille van de planeet gebruiken we alleen natuurlijke reinigingsmiddelen.

Benieuwd naar hoe onze reiniging eruit ziet? Bekijk deze video.

Ja, je kunt bij ons de Tiny Care dekking afsluiten. De dekking van Tiny Care dekt 100% van de reparatiekosten als je gehuurde product tijdens de huurperiode is beschadigd. Dit betreft alleen schade die verwacht kan worden bij normaal gebruik van de producten. Lees hier verder.

Als je product heel erg vies en/of beschadigd bij ons retour komt kan het zijn dat je daar een extra factuur voor ontvangt voor schoonmaak- en/of reparatiekosten. Neem in geval van twijfel daarom altijd even contact met ons op.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen

ONZE FAVORIETEN