Je product retourneren

Is je kindje de producten ontgroeid, gebruik je ze niet meer of wil je het omwisselen voor een ander product? Retourneer makkelijk, gratis en snel via onderstaande knop.

Retour aanmelden

HOE RETOURNEREN?

1. MELD JE RETOUR AAN

Meld je retour direct aan via ons retourportaal en kies je gewenste retourmethode: gratis retourneren per post, zelf terugbrengen naar ons warehouse in Weesp, of je items op laten halen. Je ontvangt een e-mail met de retourinstructies.

2. MAAK HET NETJES

Je hoeft de producten niet grondig schoon te maken (dat regelen wij), maar we vragen je wel het product netjes terug te sturen naar ons. Bekijk hier onze schoonmaaktips.

3. VERZEND JE PRODUCT

Plak het ontvangen retourlabel op je pakket en breng het naar een pakketpunt, of laat het ophalen door de koerierdienst.

4. EINDE HUURPERIODE

Zodra we je retour hebben ontvangen, werken we je abonnement bij. Je betaalt vanaf dan niet meer voor het geretourneerde product. Je ontvangt hier een e-mailbevestiging van.

5. HUUR OPNIEUW

Andere producten nodig voor de volgende fase van je kindje(s)? Dat is het voordeel van huren! We zien je graag terug.

TIPS & TRICKS

Bekijk hier onze reinigingstips voor jouw gehuurde product(en).

FAQ

Klik hier om je retour direct aan te melden via ons retourportaal. Gebruik hiervoor je ordernummer uit de bevestigingsmail van je bestelling. Ordernummer kwijt? Vraag deze dan makkelijk op via de link in het retourportaal onder de button.

Je abonnement stopt als wij je product retour hebben ontvangen. Je ontvangt hier een bevestiging van via e-mail.

Je kan je product gratis retourneren door deze met retourlabel in te leveren bij een pakketpunt van DHL of DPD. Je kan er ook voor kiezen om je pakket(ten) op te laten halen door de koerierdienst. Je betaalt hier € 9,75 per pakket voor.

Levering was snel en ook het retour zenden na afloop was heel gemakkelijk. Ik raad het iedereen aan! Zo kan je ook bv eerst testen of iets wel fijn is in gebruik.

Laura