Ontdek de geheimen van onze Tiny ambassadeurs!

Ontdek de geheimen van onze Tiny ambassadeurs! - Tiny Library

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat andere ouders denken over het huren van baby- en kinderproducten? Wij ook! Daarom hebben we onze Tiny ambassadeurs Leonie, Lisa, Nanne en karen gevraagd waarom zij zo enthousiast zijn over ons huurconcept.

Lisa, beter bekend als @lisagoesvegan, deelt haar gedachten: "Het huren van baby- en kinderproducten bij Tiny Library is niet alleen duurzamer dan het kopen van nieuwe items, maar vaak ook goedkoper en flexibeler in gebruik."

Bekijk deze Babybjörn wipstoel hier.

lisagoesvegan

Ook Nanne, oftewel @nannevanderleer, is groot fan van ons huurconcept: "De producten zijn altijd in perfecte staat en je huurt ze alleen voor de tijd dat je ze ook echt gebruikt. Dit scheelt niet alleen geld, maar ook overconsumptie."

Bekijk deze Wildride kinderdrager hier.

nannevanderleer

En Leonie, op Instagram bekend als @lterveld, vertelt ons over haar ervaring met het huren van een kinderdrager van Thule: "We hebben deze rugdrager voor drie maanden gehuurd om te testen of het echt zo handig is als het lijkt. Dit bespaart ons niet alleen de aanschaf van een nieuw babyproduct, maar geeft ons ook de mogelijkheid om het eerst uit te proberen."

Bekijk deze Thule Sapling kinderdrager hier.

lterveld

Daarnaast merkt Karen, @karenvanduijvenbode, hoe lekker leeg haar huis nu is: "Met zo'n kleintje komen er ontzettend veel spullen in huis, dus het is extra fijn dat je de gehuurde producten na gebruik gewoon weer kunt terugsturen en niet hoeft op te slaan."

karenvanduivenbode

Opzoek naar nog meer klantverhalen over de voordelen van huren bij Tiny Library? Lees onze blog!


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.