Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons bestellen zodra je weet welke producten je nodig hebt. Bij het afrekenen kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. Je abonnement gaat in op het moment dat je de producten in huis hebt. Omdat je de eerste maand al hebt afgerekend in de webshop zal het maandbedrag voor de volgende maand een maand later worden geïncasseerd via automatische incasso. 

Voor producten zoals een co-sleeper adviseren we bovendien om deze wat eerder te laten leveren dan je uitgerekende datum (wij adviseren 2 à 3 weken voor de datum). Mocht je kindje dan eerder geboren worden dan heb je de co-sleeper in ieder geval al in huis. 

Je abonnement gaat in op het moment dat je de producten in huis hebt. Omdat je de eerste maand al hebt afgerekend in de webshop zal het maandbedrag voor de volgende maand een maand later van je rekening worden afgeschreven via automatische incasso.

Bij Tiny Library sluit je een abonnement af voor een minimale periode. Je kiest deze periode zelf bij het bestellen van je product. Na deze minimale periode kun je het huurcontract per maand opzeggen. Je hebt altijd het recht om producten binnen 14 dagen na bestelling ongebruikt te retourneren. 

De minimale huurtermijn loopt af op de dag na het einde van de laatste termijn. Daarna wordt je abonnement maandelijks verlengd. Dit gebeurt automatisch. De startdatum van jouw abonnement is de datum waarop de producten aan je verstuurd zijn. Je ontvangt ook een melding per mail als je abonnement is geactiveerd. 

Wat jammer dat je ons gaat verlaten! Je kunt de producten retourneren als de minimale huurtermijn is verstreken. Je meldt jouw producten retour via de retourpagina.

Vervolgens ontvang je de instructies hoe je de producten kunt terugsturen en ontvang je een retourlabel of plannen we een ophaalmoment.

Wil je je abonnement opzeggen voordat de minimale huurtermijn is afgelopen dan krijg je nog wel een factuur voor de resterende termijnen van het abonnement.

BEKIJK ONZE FAQ VOOR MEER

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een berichtje op klantenservice@tinylibrary.nl

Tiny Library beeldmerk 2

ONS KANTOOR

Nijverheidslaan 9, 1382 LE Weesp, Nederland
Ma - Vr, 09:00 - 17:00 | Za - Zo, gesloten
(Geen bezoekadres)

CONTACT

We staan graag voor je klaar!
Chat met ons via de Chat button rechtsonder of mail ons op klantenservice@tinylibrary.nl.

Wil je met ons samenwerken? Stuur een mailtje naar collab@tinylibrary.nl