Tiny Care Schadedekking

We houden er rekening mee dat je de gehuurde producten intensief gebruikt, en baby’s en kinderen maken er nu eenmaal wel eens een bende van (trust us, we know!). Dat vinden wij geen probleem. Bij ons kun je je babyspullen zorgeloos huren.

Geeft het je toch een prettiger gevoel om je producten te dekken tegen schade? Dat kan eenvoudig met onze Tiny Care Schadedekking. Tiny Care dekt 100% van de reparatiekosten als je gehuurde product tijdens de huurperiode is beschadigd. Voeg de dekking toe aan je winkelmandje en geniet nog zorgelozer van je producten.

De Tiny Care schadedekking betreft alleen schade die verwacht kan worden bij normaal gebruik van de producten. Schade ontstaan door verkeerd gebruik van de producten wordt niet gedekt met deze verzekering. In dat geval worden de kosten voor de reparatie of het vervangen van een onderdeel doorbelast op de huurder. Ook indien de schade niet op tijd wordt gemeld bij ons worden de kosten voor reparatie of vervanging in rekening gebracht bij de huurder.

Eventuele productiefouten of defecten vanuit de fabrikant worden uiteraard niet in rekening gebracht, maar we vragen je wel deze deze direct (binnen 24 uur) bij ons te melden en te documenteren. Wij kunnen je dan helpen aan een nieuw product. 

Is er sprake van schade die wij niet meer kunnen herstellen en die het product onbruikbaar maakt of de veiligheid in het geding brengt? Meld het zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur bij ons.

Volg deze stappen in geval van schade tijdens je huurperiode

1. Meld de schade binnen 24 uur. Dit kan door een e-mail te sturen naar klantenservice@tinylibrary.nl

2. Fotografeer de schade van het beschadigde product en stuur ons de foto’s zo snel mogelijk toe, uiterlijk 24 uur nadat de schademelding is gedaan.

3. Nadat je schadeclaim is verwerkt, ontvang je per e-mail een retouretiket. Afhankelijk van de schade stuur je het product terug naar ons warehouse of naar de fabrikant. Indien het product nog wel naar behoren werkt kan er ook voor gekozen worden de huur voort te zetten zonder reparatie of vervangend product.

4. Zodra je product is aangekomen in ons warehouse zal onze klantenservice je informeren over de reparatiemogelijkheden en de eventuele kosten.

Wat valt er niet onder de verzekering van Tiny Care?

Houd er rekening mee dat bepaalde zaken niet worden gedekt door de verzekering van Tiny Care, zoals: 

- Diefstal van producten
- Verlies van producten
- Opzettelijk beschadigde producten
- Schade, verlies of diefstal van de producten op vakantie 

Voor diefstal of verlies van producten kan je eigen aansprakelijkheidsverzekering dit in de meeste gevallen dekken. Vraag je verzekeringsmaatschappij naar de dekking van deze kosten. 

Mocht er tijdens je vakantie iets gebeuren met de producten, dan valt deze schade of verlies onder de dekking van jouw reisverzekering.

Neem in bovenstaande gevallen wel altijd direct contact op met onze klantenservice om diefstal, verlies of schade te melden.

Wanneer je een ongeluk hebt gehad met een autostoeltje:
Neem binnen 24 uur contact met onze klantenservice op en meld de schade. Je ontvangt van ons een nieuwe autostoel en een factuur, zodat de schade verhaald kan worden op de autoverzekering.