zorgeloos huren met tiny care schadedekking

Wil je je huurervaring zorgvrij maken? Dan is onze Tiny Care Schadedekking de perfecte toevoeging op jouw abonnement. Lees op deze pagina de voordelen van Tiny Care en wanneer je product wel en niet gedekt is.

Hoe werkt de schadedekking

Schade?

Wanneer het product normaal en volgens de handleiding gebruikt is tijdens de huurperiode maar toch schade is opgelopen dekt de Tiny Care Schadedekking tot maximaal €750,- aan schade. Let op! Je moet de schade altijd binnen 2 dagen bij ons melden.

Per product

De Tiny Care Schadedekking kan eenmalig en per gehuurd product gebruikt worden.

Uitzonderingen

Diefstal, verlies, opzettelijke schade en schade tijdens vakantie worden niet gedekt door Tiny Care, jij bent verantwoordelijk voor deze kosten. Wanneer je een aansprakelijkheidsverzekering hebt, zou dit gedekt moeten zijn.

wanneer wordt de schade gedekt

GEEN TINY CARE NODIG

Bij normaal gebruik kan normaal productslijtage zoals in bovenstaande afbeelding voorkomen. Voor dit soort schade heb je geen Tiny Care Schadedekking nodig.

GEDEKT DOOR TINY CARE

Wanneer je je gehuurde producten intensief gebruikt kan er soms schade opgelopen worden, zoals in bovenstaande foto. Hier is een extension set afgebroken. Dit wordt tot €750 gedekt door de Tiny Care Schadedekking.

EXTREME GEVALLEN

Deze buggy heeft te dicht bij de openhaard gestaan en het frame is dan ook gaan smelten. Dit soort schade wordt niet gedekt door de Tiny Care Schadedekking.

bakfiets schadedekking

Wil je een bakfiets huren? Dan hebben we een speciale Bakfiets Schadedekking.

FAQ

Je kunt bij ons bestellen zodra je weet welke artikelen je nodig hebt. In de check-out kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. Dan gaat ook je abonnement pas in. Voor ons is het heel fijn om ruim van te voren te weten dat je een product wilt huren, zodat we kunnen zorgen dat er voldoende voorraad is en je het tijdig in huis hebt.

Het abonnement gaat in op de dag dat je bestelling wordt verzonden.Omdat wij erg zuinig zijn op onze producten, verzoeken wij je om je identiteit te bevestigen via iDIN. Zodra je jouw identiteit bevestigd hebt kunnen we het product opsturen. 

Tiny Library is niet verantwoordelijk voor diefstal, verlies of opzettelijke schade. Als je product verloren of gestolen is, neem dan onmiddellijk contact op met ons Customer Care team via klantenservice@tinylibrary.nl
Je kan het gestolen of verloren product claimen op jouw eigen aansprakelijkheidsverzekering.

We houden er rekening mee dat je de gehuurde producten intensief gebruikt, en baby’s en kinderen maken er nu eenmaal wel eens een bende van (trust us, we know!). Dat vinden wij geen probleem. Bij ons kan je je babyspullen zorgeloos huren.

In het geval van stoffen bekleding kun je het zelf wassen (lees hiervoor goed het waslabel). Voorbeelden van slijtage of herstelbare schade: naad los, klein gaatje of vlek op een onopvallende plek of verf die een beetje is afgebladderd.

Is er sprake van schade die wij niet meer kunnen herstellen en die het product onbruikbaar maakt of de veiligheid in het geding brengt? Meld het zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur bij ons.

Volg deze stappen in geval van schade tijdens je huurperiode
1. Meld de schade binnen 24 uur. Dit kan door een e-mail te sturen naar klantenservice@tinylibrary.nl

2. Fotografeer de schade van het beschadigde product en stuur ons de foto’s zo snel mogelijk toe, uiterlijk 24 uur nadat de schademelding is gedaan.

3. Nadat je schadeclaim is verwerkt, ontvang je per e-mail een retouretiket. Afhankelijk van de schade stuur je het product terug naar ons warehouse of naar de fabrikant. Indien het product nog wel naar behoren werkt kan er ook voor gekozen worden de huur voort te zetten zonder reparatie of vervangend product.

4. Zodra je product is aangekomen in ons warehouse zal onze klantenservice je informeren over de reparatiemogelijkheden en de eventuele kosten.

Neem binnen 24 uur contact met onze klantenservice op en meld de schade. Je ontvangt van ons een nieuwe autostoel en een factuur, zodat de schade verhaald kan worden op de autoverzekering.

Staat jouw vraag er niet tussen of twijfel je nog of de schade aan jouw product nog binnen de Tiny Care Schadedekking valt?

Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie of stuur ons een berichtje op klantenservice@tinylibrary.nl

ERVARINGEN VAN ANDERE OUDERS

Tof bedrijf met een duidelijke, duurzame visie. Nadat het huur contract rond was kreeg ik een prachtige duo wagen toegestuurd en heb hier een half jaar van genoten. Absoluut het geld waard!

J. J.

Hele goede kwaliteit en bestelling en levering precies zoals beloofd!

Anoniem

Echt een super goed concept! Ik heb een plankje gehuurd voor de kinderwagen. Maar ben zo tevreden dat ik in de toekomst zeker vaker dingen ga huren!

Julia S.

Supersnel geleverd! Ik had nog een vraag gesteld via de mail en daar ook snelle en vriendelijke reactie. Al eerder hier een bugaboo donkey 5 gehuurd en ook hier top ervaring mee. Ga zo door!

Anoniem

Ontzettend blij met dit bedrijf. Bugaboo kinderwagen gehuurd en deze was helemaal nieuw! Veel plezier mee gehad en goede service!

Charis D.

Super top service! Heel duidelijk en erg behulpzaam als je even iets niet weet bijv. Met het retourneren. Zeker tevreden!!

Anoniem
HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby