SCHRIJF JE IN* EN DOWNLOAD GRATIS DE DUURZAME BABYUITZETLIJST

Ontdek onze handige Tiny Timeline Kit, met een overzicht van alles wat je nodig hebt en hoe lang je het gebruikt. Schrijf je in en maak het ouderschap een stukje makkelijker!

BABYPRODUCTEN HUREN BIJ TINY LIBRARY

Tiny Library is het platform in Nederland waar je alles voor je kleintje kunt huren. Huren bij Tiny is niet alleen handig voor langdurig gebruik, maar ook extra fijn voor producten die je maar kort nodig hebt. Van wieg tot kinderfiets en van kinderwagen tot speelgoed: met meer dan 500 producten in ons assortiment van premium merken als Bugaboo, Joolz en Stokke groeien wij met jouw gezin mee. Je huurt je baby producten eenvoudig, met de garantie dat alle producten schoon, intact en veilig zijn. Gebruik je de babyspullen niet meer? Retourneer ze gratis. Zo kan Tiny Library er weer andere ouders blij mee maken.

BABYUITZET MUSTHAVES

EEN DUURZAMERE KEUZE

Je wilt natuurlijk het beste voor je baby en daar hoort een gezonde wereld bij. Door je baby spullen te huren in plaats van te kopen werk je samen met ons mee aan een circulaire babymarkt. Door de principes van de circulaire economie toe te passen verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Dat betekent besparing van CO2, grondstoffen en water. Hoe dit precies werkt leggen we je uit in onze blog.

Tiny Library beeldmerk 2

*Door je in te schrijven ontvang je maandelijks onze Welcome to Motherhood mail, vol mijlpalen, adviezen en leuke weetjes.