Circulaire partner

Cybex

De producten van Cybex hebben een uniek ontwerp, zijn veilig en zeer functioneel. Daarnaast zijn de kinderwagens van Cybex ideaal om mee hard te lopen.

Bekijk alle producten

Cybex huren

De producten van Cybex hebben allemaal dezelfde eigenschappen, ze zijn namelijk allemaal ontworpen om veilig te zijn, een unieke uitstraling te hebben en functioneel te zijn. Cybex heeft daarnaast als een van de weinige kinderwagen merken wagens waarmee je kan hardlopen. Wist je dat je de kinderwagens en accessoires van Cybex ook kunt huren? Hoewel huren misschien nog nieuw voor je is, is het een fijne manier om gemakkelijk je babyuitzet in huis te halen. Wij zorgen namelijk dat de kinderwagen bij jou wordt bezorgd op een door jou gekozen moment. Door te huren bespaar je tijd, geld en het is een stuk duurzamer. Zodra jij het product niet meer gebruikt, komen wij het ophalen en maken we er nieuwe ouders blij mee. Scheelt jou weer opbergruimte.

Cybex is onze circulaire partner op het gebied van praktische en betaalbare kinderwagens. De kinderwagens zijn makkelijk in gebruik, rijden soepel en hebben een mooi design waardoor je alle tijd hebt om bijzondere momenten met je baby te creëren.

Avi One Box

De Cybex Avi One is dé ideale kinderwagen om mee te sporten. Ren een rondje door het park met je kindje en ervaar het gevoel van vrijheid. Door de lichte en gestroomlijnde wagen loop je nt zo gemakkelijk als anders.

Gazelle S

De Gazelle kinderwagens zijn speciaal ontworpen voor in de stad. Ze zijn namelijk relatief klein en wendbaar. Daarnaast bevatten de kinderwagens een winkelmand.

bekijk onze andere kinderwagens

Ben je nog niet helemaal zeker of Cybex echt iets voor jou is? Bekijk dan onze andere kinderwagens. Bij Tiny Library verhuren we namelijk veel verschillende soorten, maten en merken kinderwagens.

wil je meer te weten komen over onze kinderwagens?

KINDERWAGEN QUIZ

Hoe kies je de juiste kinderwagen? Door het ruime aanbod aan kinderwagens kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Doe de Tiny Library kinderwagen quiz en ontdek welke kinderwagen het beste bij jou en je gezin past.

Start de quiz
Kinderwagen, waarom kopen als je ook kunt huren?
lees hier

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby