Onze circulaire partner

BabyPlanet

Via BabyPlanet bieden we verschillende producten van merken als Stokke en Babyzen te huur aan. Bekijk alle producten die we via BabyPlanet te huur aanbieden via de knop hieronder.

Bekijk producten

Over BabyPlanet

Bij tiny library vinden we klantgerichtheid en een persoonlijke aanpak belangrijke kernwaarden. Daarom zijn trots op onze samenwerking met de specialist als het gaat om fijn betrouwbaar advies over babyproducten. BabyPlanet is al bijna jaar actief binnen babymarkt. familiebedrijf dat in begon winkel drachten ondertussen doorgegeven aan drie generaties.

Daarnaast begrijpt BabyPlanet dat we aan de toekomst moeten denken om baby een veilige omgeving te kunnen bieden in op groeien en ontwikkelen. net als wij vindt het daarom belangrijk samen werken met leveranciers die investeren duurzame innovatie door bijvoorbeeld gebruik van gerecycled materiaal onderdelen makkelijk vervangen zijn of repareren producten. Mocht je nog niet kennen neem dan kijkje hun website.

Huur je een product bij ons namens babyplanet? Bekijk dan hier welke accessoires je nog zou kunnen toevoegen. Sommige accessoires lenen zich namelijk minder goed voor ons huursysteem en kun je daarom terugvinden op de website van BabyPlanet.

Bekijk accessoires

De voordelen van huren

Huur een
Bednest of Stokke Tripp trapp

Via BabyPlanet bieden we verschillende producten van de fijnste merken aan. Bijvoorbeelde de Stokke kinderstoel Tripp Trapp of de co-sleeper Bednest. Bekijk hier de producten van BabyPlanet die je via ons kunt huren.

Tiny Library beeldmerk 2

In welke staat ontvang ik mijn producten?

Wij werken met een professionele stomerij, waarbij we de volgende handelingen verrichten om de veiligheid van de producten te waarborgen. We checken de functionaliteit van de producten, zodat het product altijd werkt zoals het zou moeten werken. Eventueel vervangen we onderdelen, als deze niet meer goed functioneren. We controleren of er geen grote vlekken of krassen op de producten zitten. We reinigen de producten grondig met natuurlijke middelen. De producten gaan zo goed als nieuw naar de volgende baby.

BabyPlanet
Hoe het werkt

Je huurt je babyuitzet eenvoudig bij Tiny Library, met de garantie dat alle producten schoon, intact en veilig zijn. Gebruik je de babyspullen niet meer? Retourneer ze bij ons. Zo kunnen we er weer andere jonge ouders blij mee maken.Rent, rise, return.

Zo werkt het: kies de producten die je wilt huren, ontvang de producten op het gewenste moment in huis, stuur de producten terug als je ze niet meer gebruikt en wij reinigen de producten zodat we er weer nieuwe ouders blij mee kunnen maken.

MEER INFORMATIE
BabyPlanet
OVER ONS

Tiny Library is opgezet door mij, Julie Munneke. Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje schrok ik van de enorme uitzetlijsten die ik toegestuurd kreeg en op het internet vond. Veel van mijn (nieuw) aangeschafte spullen gebruikte ik nauwelijks en het gebruik van andere producten duurde maar heel kort, waarna deze op zolder gestald werden. Totaal niet duurzaam, totaal niet praktisch. Zo ontstond het idee voor Tiny Library. Een plek waar je als ouder advies krijgt over de producten en je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en de staat. Daarnaast krijg je het ook nog eens thuis afgeleverd.

Meer informatie

Voorgestelde producten