Duurzame babyproducten huren

Bijna €10.000 besteden ouders per jaar aan hun eerste baby. Een mooie kinderwagen, het beste babymatrasje en de schattigste kleren. In het oerwoud aan ‘must have’-babyproducten ben je liever safe than sorry. Maar is dit echt nodig? En wat doe je met al die producten als je baby deze ontgroeid is? 

Producten op maat

Tiny Library helpt ouders bij te dragen aan een betere wereld voor hun baby. We willen dat baby’s veilig opgroeien en volop gebruik kunnen maken van wat de wereld te bieden heeft als ze later groot zijn. We zorgen voor kwaliteit, esthetiek en service en doen dat met ons circulair model. Zonder miskopen, mét circulaire producten op maat.  

Ophalen en naar de volgende baby 

En is je baby de producten ontgroeid? Dan komen we ze gewoon weer ophalen en maken we er een andere baby blij mee. Zo kun je als als ouder alle aandacht voor je baby hebben en zorgen we samen voor een mooie toekomst.

Het verhaal van founder Julie

Julie Munneke-Tromp

Tiny Library is opgezet door mij, Julie Munneke. Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje schrok ik van de enorme uitzetlijsten die ik toegestuurd kreeg en op het internet vond. Alle lijstjes verschilden, dus welke producten had ik nu écht nodig om de juiste zorg aan mijn baby te kunnen bieden?

Dit moest beter kunnen

Ik vond wel wat tweedehands artikelen, maar daarvan was de kwaliteit helaas niet altijd zoals beloofd en het kostte veel tijd om alle spullen te vinden en op te halen. Veel van mijn (nieuw) aangeschafte spullen gebruikte ik nauwelijks en het gebruik van andere producten duurde maar heel kort, waarna deze op zolder gestald werden. Totaal niet duurzaam, totaal niet praktisch. Dit moest toch beter kunnen? 

Veilig en mooi

Zo ontstond het idee voor Tiny Library. Een plek waar je als ouder advies krijgt over de producten en je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en de staat. Daarnaast krijg je het ook nog eens thuis afgeleverd. Uiteraard kan je bij ons alleen producten huren die veilig en mooi zijn, en door de goede kwaliteit mooi blijven én zo lang mogelijk meegaan.

Circulaire economie

Met Tiny Library hopen we producenten te stimuleren om de levensduur van producten te verlengen en grondstoffen optimaal her te gebruiken zodat we het systeem veranderen naar een circulaire economie.