Wij verduurzamen de babymarkt en ontzorgen daarmee duizenden ouders

Hoi! Ik ben Julie en in 2020 ben ik Tiny Library gestart. Als moeder van 3 kleine kinderen verbaasde ik me enorm over de hoeveelheid babyspullen die ik nodig had. Veel spullen gebruikte ik maar kort en omdat we niet groot woonden vond ik dat best een gedoe. Bovendien, totaal niet duurzaam. Ik zocht naar oplossingen om de spullen niet nieuw te hoeven kopen en ze makkelijk door te kunnen geven en merkte eigenlijk dat daarvoor geen goede oplossing bestond. Zo is Tiny Library geboren.

Duurzaam en circulair

Bij ons kun je alles huren wat je nodig hebt voor je kindje in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Van een co-sleeper, kinderwagen of kinderstoel tot kinderfietsen en speelgoed. Met de garantie dat alle producten schoon, intact en veilig zijn. 

Veel babyproducten gebruik je maar kort, waardoor deze vaak liggen te verstoffen in de berging. Als je de spullen niet meer nodig hebt, stuur je ze eenvoudig terug en wij maken er weer een ander kindje blij mee. 

Zo gaan de meeste spullen in plaats van het huidige gemiddelde van 3-4 kindjes nu zo’n 6-10 kindjes mee. Hierdoor zijn er veel minder babyspullen nodig, hoeven er minder spullen geproduceerd te worden. Op deze manier raken grondstoffen minder snel uitgeput, verlagen we de CO² uitstoot door productie en transport en verminderen we waterverbruik.  

Door jouw baby en kinderspullen te huren draag je dus bij aan een betere toekomst voor de wereld en jouw kindje.

Gemakkelijk voor jou 

Naast dat het beter is voor de wereld, is het voor jou ook nog eens heel gemakkelijk. Wij hebben voor jou de beste merken en producten geselecteerd, dat helpt bij het maken van je keuze. Je bestelt gemakkelijk online en bepaalt wanneer jij de spullen in huis wilt hebben. Heb je het niet meer nodig? Dan stuur je het makkelijk terug. Of je wisselt je kinderwagen om voor een buggy of een duo-wagen. Zo heb je alleen maar de relevante producten in huis voor de fase van je kindje. En bespaar je ook nog eens ruimte, want welke zolder / schuur staat niet vol met babyspullen? Zonde, want dat kan heel goed door een ander kindje gebruikt worden!

Tiny Library zorgt er dus voor dat je de allermooiste en beste babyspullen in huis krijgt. Terwijl je bespaart op geld, tijd en opslag. En tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor onze kinderen.

Betrouwbare service 

Alle producten worden door een gecertificeerde partij nagekeken en gereinigd. Je kunt er dus op vertrouwen dat de producten schoon en veilig zijn. Dit is een groot voordeel ten opzichte van het kopen op marktplaats.

Voordelig voor jou 

Huren bij Tiny Library is in de meeste gevallen goedkoper dan (tweedehands) producten aanschaffen. Je kunt ervan uitgaan dat je tot 70% van de nieuwprijs van het product bespaart als je het huurt, afhankelijk van hoe lang je het product huurt. Dit is vaak nog 10-30% goedkoper dan kopen via marktplaats. Je kunt bij ons altijd kiezen tussen minimaal 3 opties voor de huurtermijn en kan hier dus zelf een weloverwogen keuze in maken. Daarbij scheelt het je ook veel gedoe en tijd, iets wat voor jou als drukke ouder (to be) ook heel wat waard is. Zo heb jij alle tijd voor je baby.

Anderen vertellen het beter dan wij 

 

Ons team 

Nice to meet you! Met ons kleine maar enthousiaste team werken we iedere dag aan onze missie om de babymarkt te verduurzamen en ouders te ontzorgen met onze service. We staan graag voor je klaar voor hulp en advies. Heb je vragen? Mail ons op info@tinylibrary.nl. 

De beste merken 

We werken met circulaire partners. De bekendste merken in de markt en van goede kwaliteit. We vinden het belangrijk dat de partijen waarmee we samenwerken dezelfde missie hebben om de babymarkt te verduurzamen. Hiermee willen we producenten inspireren en stimuleren om producten te ontwerpen die langer meegaan.

Veel gestelde vragen 

Heb je nog meer vragen? Stuur ons een berichtje: info@tinylibrary.nl.