VIP Bundel

Wil je in één klap helemaal ontzorgd zijn? Kies dan voor onze VIP Bundel. Met deze bundel ontvang je in één keer alles wat je maar nodig hebt voor je kindje inclusief persoonlijk advies, service, en wisselmomenten. Profiteer hierbij tot wel 40% bundelkorting. Heb je één van de producten niet meer nodig? Wissel deze dan makkelijk om voor een ander product. Jij kiest zelf welke producten je uit onze library wilt ontvangen, inclusief alle handige accessoires, en wij regel de rest.

DE VIP BUNDEL BEVAT ALLE ESSENTIALS DIE JE NODIG HEBT, NAMELIJK:

  1. kinderwagen of buggy
  2. co-sleeper, wieg of ledikant
  3. kinderstoel
  4. wipper
  5. autostoel 
  6. draagzak, draagdoek, sling of draagtas
  7. box
  8. babyfoon 
  9. 10, en 11: drie items naar keuze uit ons resterende assortiment.

TOT WEL 40% BUNDELKORTING

Als je gebruik maakt van de VIP Bundel ben je tot wel 40% voordeliger uit dan als je de producten los zou huren.

PERSOONLIJK ADVIES

Weet je niet precies wat je allemaal nodig hebt als je een kleintje verwacht? Als je de VIP Bundel bestelt zullen wij jou in een persoonlijk gesprek helpen om voor jou de perfecte baby-uitzet samen te stellen. Met onze ervaring en expertise weet je zeker dat je alles goed geregeld hebt met producten die bij jou en jouw gezin passen.

KOSTELOOS OMWISSELEN WANNEER JIJ DAT WIL

De VIP bundel groeit met je kindje mee. Dit betekent dat je producten kosteloos kan omruilen als je kindje groter wordt. Van co-sleeper naar ledikant, van kinderwagen naar buggy, van loopfiets naar fiets met trappers: alles is mogelijk.

KIES EENVOUDIG ANDERE PRODUCTEN ALS JE IETS AL HEBT

Heb je bepaalde belangrijke baby-uitzet producten al in huis? Geen probleem. In plaats daarvan kies je gewoon een ander product uit. De mogelijkheden binnen het VIP Bundel pakket zijn eindeloos en helemaal afgestemd op jouw wensen.

Voordelen van de VIP BUNDEL

OP MAAT GEMAAKT
ALLES IN ÉÉN KEER BEZORGD
GEEN ZORGEN OVER SCHADE

FAQ

Je kunt bij ons bestellen zodra je weet welke artikelen je nodig hebt. In de check-out kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. Dan gaat ook je abonnement pas in. Voor ons is het heel fijn om ruim van te voren te weten dat je een product wilt huren, zodat we kunnen zorgen dat er voldoende voorraad is en je het tijdig in huis hebt.

Het abonnement gaat in op de dag dat je bestelling wordt verzonden.

Als je besluit de VIP Bundel te nemen dien je je bestelling bij ons in. Wij nemen daarna contact met je op om door te geven welke producten je wilt ontvangen. Handig, want zo kunnen we je, als je dat wilt, ook nog adviseren. 

Geen probleem! Wanneer je bijvoorbeeld al een kinderwagen of co-sleeper (of een ander product uit de bundel) hebt dan kun je hiervoor een ander product uit ons assortiment kiezen. 

Bij Tiny Library sluit je een abonnement af voor een minimale periode. Voor de VIP Bundel is dat minimaal 6 maanden. Na deze periode kun je het huurcontract per maand opzeggen. Je hebt altijd het recht om producten binnen 14 dagen na bestelling te retourneren in originele staat. We hanteren geen maximale huurtermijn. Gebruik je het product niet meer? Meld je product dan retour via onze retourpagina.

Geen probleem! Dan kun je een vervangend product uit ons assortiment kiezen. Je stuurt het product gewoon terug, wij nemen contact met je op en zorgen dat je het nieuwe product ontvangt. 

Je mag uit onze library kiezen wat je maar wilt, inclusief alle handige accessoires. De volgende producten zijn uitgesloten: borstkolven, bakfietsen, koop-producten en wasbare luiers.

Staat jouw vraag er niet tussen? Ga dan naar onze uitgebreide FAQ pagina of stuur ons een berichtje op info@tinylibrary.nl.

ERVARINGEN VAN ANDERE OUDERS

De service is heel gemakkelijk te gebruiken, de producten zijn in uitstekende staat en de klantenservice is geweldig. Ik kan de service niet genoeg aanbevelen!

Tessa R.

Ontzettend blij met Tiny Library! Een hele fijne en duurzame optie om dingen te huren die je maar kort gebruikt maar wel echt nodig hebt. Communicatie was fijn en duidelijk! Zou t zo nog een keer doen!

Roosje B.

Topservice, fijn contact, duidelijke uitleg en het belangrijkste een duurzaam model met goede producten voor een nette prijs. Tiny Library heeft een geweldige
duurzame service opgezet.

Arieke B.

Wat een fantastisch bedrijf! Goede kwaliteit babyspullen die je toch maar een paar maanden gebruikt huren - fantastisch. Ik ben superfan en raad het al mijn zwangere vriendinnen aan.

Linda B.

Ik raad het ook bij anderen aan om gewoon producten te gaan huren in plaats van alles nieuw te moeten aanschaffen.

Wendy V.

Super concept, vooral voor items die je niet lang nodig hebt. Het bespaart veel ruimte thuis en is duurzaam doordat meer mensen van minder spullen gebruik maken.

Laura G.

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby