VIP Bundel

Wil je in één klap helemaal ontzorgt zijn? Neem dan onze VIP Bundel. Met deze bundel krijg je in één keer alles wat je maar nodig hebt voor je kindje inclusief advies, service, en wisselmomenten. Profiteer hierbij tot wel 40% bundelkorting. Ben je op één van de producten uitgekeken, dan wissel je m om voor een andere! Je mag uit onze winkel kiezen wat je maar wilt, inclusief alle handige accessoires. 

DE VIP BUNDEL BEVAT ALLE ESSENTIALS DIE JE NODIG HEBT, NAMELIJK:

  • kinderwagen of buggy
  • co-sleeper, wieg of ledikant
  • kinderstoel
  • wipper
  • autostoel 
  • draagzak, draagdoek, sling of draagtas
  • box
  • babyfoon 
  • drie items naar willekeur uit ons resterende assortiment. 

TOT WEL 40% BUNDELKORTING

Als je gebruik maakt van de VIP Bundel kan je korting oplopen tot wel 40% van het normale maandbedrag van de losse producten. 

PERSOONLIJK ADVIES

Weet je niet precies wat je allemaal nodig hebt als je een kleintje verwacht? Wanneer je de VIP Bunel bestelt zullen wij jou in een persoonlijk gesprek helpen om voor jouw de perfecte baby-uitzet samen te stellen. Met onze ervaring en expertise weet je zeker dat je alles goed geregeld hebt.

KOSTELOOS OMWISSELEN WANNEER JIJ DAT WIL

De VIP bundel groeit met je kindje mee. Dit betekent dat je producten kosteloos kan wisselen als je kindje groter wordt. Zoals bijvoorbeeld een autostoeltje, van co-sleeper naar wiegje, of wat later van loopfietsje naar trapfiets. 

KIES EENVOUDIG ANDERE PRODUCTEN ALS JE IETS AL HEBT

Heb je bepaalde belangrijke baby-uitzet producten al in huis? Dat is geen enkel probleem, in plaats daarvan kies je gewoon wat anders uit. De mogelijkheden binnen het VIP Bundel pakket zijn eindeloos.

Voordelen van de VIP BUNDEL

HOE HET WERKT
ALLES IN ÉÉN KEER BEZORGD
ALLE PRODUCTEN ZIJN VERZEKERD

FAQ

Je kunt bij ons bestellen zodra je weet welke artikelen je nodig hebt. In de check-out kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. Dan gaat ook je abonnement pas in. Voor ons is het heel fijn om ruim van te voren te weten dat je een product wilt huren, zodat we kunnen zorgen dat er voldoende voorraad is en je het tijdig in huis hebt.

Het abonnement gaat in op de dag dat je bestelling wordt verzonden.Omdat wij erg zuinig zijn op onze producten, verzoeken wij je om je identiteit te bevestigen via iDIN. Zodra je jouw identiteit bevestigd hebt kunnen we het product opsturen. 

Als je besluit de VIP Bundel te nemen dien je je bestelling bij ons in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om door te geven welke producten je wilt ontvangen. Handig, want zo kunnen we je, als je dat wilt ook nog adviseren. 

Geen probleem! Wanneer je bijvoorbeeld al een kinderwagen of co-sleeper (of een ader product uit de bundel) hebt dan kun je hiervoor een ander product uit ons assortiment kiezen. 

Bij Tiny Library sluit je een abonnement af voor een minimale periode. Voor de VIP Bundel is dat minimaal 6 maanden.  Na deze periode kun je het huurcontract per maand opzeggen. Je hebt altijd het recht om producten binnen 14 dagen na bestelling te retourneren in originele staat. We hanteren geen maximale huurtermijn. Gebruik je het product niet meer? Meld je product dan retour via onze retourpagina.

Geen probleem! Dan kun je een vervangend product uit ons assortiment kiezen. Je stuurt het product gewoon terug, wij nemen contact met je op en zorgen dat je het nieuwe product ontvangt. 

Je mag uit onze winkel kiezen wat je maar wilt, inclusief alle handige accessoires. De volgende producten zijn uitgesloten: Kolf, bakfietsen, koop-producten en de wasbare luiers.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een berichtje op info@tinylibrary.nl.

ERVARINGEN VAN ANDERE OUDERS

De service is heel gemakkelijk te gebruiken, de producten zijn in uitstekende staat en de klantenservice is geweldig. Ik kan de service niet genoeg aanbevelen!

Tessa R.

Ontzettend blij met Tiny Library! Een hele fijne en duurzame optie om dingen te huren die je maar kort gebruikt maar wel echt nodig hebt. Communicatie was fijn en duidelijk! Zou t zo nog een keer doen!

Roosje B.

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby