Makkelijk en duurzaam

Door babyproducten te huren zorgen we samen voor een mooie toekomst voor je baby. Je bespaart tijd, geld en tot 321 kg CO2 per gehuurd product.

Babyproducten huren

Tiny Library beeldmerk 2

Jouw babyuitzet volledig duurzaam en ontzorgd. De beste, mooiste en fijnste producten op het juiste moment, zodat jij alle tijd hebt om voor je baby te zorgen. Samen voor een betere wereld voor jouw baby. Een betere wereld zonder miskopen, mét circulaire producten op maat.

SAMEN SLAPEN MET JE BABY

Kun je samen slapen met je baby? Een co-sleeper is veilig en heeft veel voordelen. Je bent altijd dichtbij als je baby je nodig heeft. Maar hoe lang gebruik je een co-sleeper?

Lees meer over Co-sleepers
KINDERWAGEN HUREN

Een kinderwagen gebruik je steeds in een verschillende vorm: met reiswieg, een zitje en eventueel heb je later ruimte nodig voor een tweede baby. Huren is dé flexibele oplossing.

Bekijk kinderwagens

ervaringen

Goede service en super concept! Wij hebben de co sleeper, box, wipper, sleepy head & stokke new born set gehuurd en zouden het zo weer doen. Super fijn dat je producten terug kunt brengen zodra je ze niet meer gebruikt zodat iemand anders er nog plezier van heeft in plaats van dat ze bij jou thuis in de weg staan.

Glan Turner

Ontzettend handig dat deze service bestaat! We hebben een co-sleeper (hij leek wel nieuw!) gehuurd, na 5 weken was onze dochter klaar voor haar ledikant dus was de co-sleeper niet meer nodig. Huren is op deze manier veel goedkoper en we hoeven hem nu niet ergens op te slaan.

Fenke Legerstee

Mooie producten. We hebben een box gehuurd en een newbornzitje voor onze triptrap. Super fijn en duurzaam alternatief, want straks als ze eruit groeit moet je het weer ergens kwijt in huis en dat hoeft nu niet. En kopen is duurder. Op naar een betere wereld!

Annika Janssen
duurzame producten
Een mooie toekomst

Wist je dat je door babyproducten huren bijdraagt aan een mooiere wereld? Elke keer dat een product wordt hergebruikt, besparen we op CO2-uitstoot.