BABYPRODUCTEN HUREN:
DUURZAAM
EN FLEXIBEL

BUGABOO DONKEY DUO HUREN BIJ TINY LIBRARY

BUGABOO DONKEY DUO:
NU 30% KORTING
OP DE EERSTE MAAND

CODE 'DONKEYPROMO30'

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby

DEZE OUDERS GINGEN JE VOOR

Wat een uitkomst! Met een newborn en een peuter die bijna niet meer in de kinderwagen wilde hebben we voor 6 maanden een duo-kinderwagen gehuurd. Enorm veel plezier van gehad en met een goed gevoel weer thuis op laten halen.

Rianne

Ik heb 6 maanden een co sleeper gehuurd. Ik vond het een enorm fijne en snelle service! Ze waren erg flexibel. Ik ben zo blij dat we op deze manier duurzaam en goedkoop een co sleeper konden gebruiken!

Laura

Ik zou Tiny Library zeker aanraden bij vrienden omdat het een geweldige oplossing is voor het vaak tijdelijk nodig hebben van baby/ kind producten. Superblij mee!

Andrea

Heel tevreden over de ontvangen producten - die leken wel nieuw! Wij huurden een draagzak, wipper, babynestje en co-sleeper waar onze dochter Ada heel veel plezier aan beleefde.

Evelien
Duurzame producten
een mooie toekomst

Wist je dat je door babyproducten te huren bijdraagt aan een mooiere wereld? Elke keer dat een product wordt hergebruikt, besparen we op CO2-uitstoot en grondstoffen.

Onze merken

Joolz bij Tiny Library
Bugaboo bij Tiny Library
Easywalker bij tiny library
MAXI-COSI BIJ TINY LIBRARY
Stokke bij Tiny Library
Artipoppe bij Tiny Library
BEDNEST CO-SLEEPER BIJ TINY LIBRARY
Babybjorn bij Tiny Library

Veelgestelde vragen

Tiny Library verhuurt nieuwe en zo goed als nieuwe producten. Voordat de producten opnieuw worden verhuurd, worden deze professioneel gereinigd en gecheckt op veiligheid. Als je product niet is zoals verwacht, staat onze klantenservice graag voor je klaar.

Wij werken samen met een professionele stomerij die de producten grondig reinigt, checkt op veiligheid en eventuele onderdelen vervangt. Als je bij Tiny Library producten huurt geven wij je de garantie dat je deze altijd schoon, veilig en intact ontvangt.

Je rekent de eerste maandelijkse betaling af bij het bestellen, maar je abonnement gaat pas officieel in als wij je product hebben verzonden op de door jouw gewenste leverdatum. Deze leverdatum is ook de terugkerende maandelijkse betalingsdatum. Aan het einde van de minimale huurperiode kun je maandelijks blijven huren voor dezelfde prijs of je abonnement opzeggen door je product gratis terug te sturen.

Gezien bij

Tiny Library bij de Volkskrant

ZO WERKT HET

Baby producten huren tiny library

1. KIES JOUW FAVORIETE BABYPRODUCTEN
Kies de producten die je wilt huren. Geef in de check-out aan wanneer je de producten wilt ontvangen. 

Duurzame baby producten huren bij tiny library

2. ONTVANG DE PRODUCTEN WANNEER JIJ ZE NODIG HEBT
Wij leveren de producten op de door jou aangegeven datum. Je abonnement gaat pas in op het moment dat wij de producten verzenden. 

Duurzame baby producten huren tiny library

3. STUUR DE PRODUCTEN GEMAKKELIJK EN GRATIS TERUG
Stuur de producten gratis terug als je ze niet meer gebruikt. Wij reinigen de producten met onze professionele stomerij voordat het naar de volgende baby gaat.