Draagzak huren Tiny Library

JOUW BABYUITZET ONTZORGD: VEILIG EN FLEXIBEL

★★★★★ "De idéale plek om babyspullen te huren. Sommige babyspullen heb je maar kort nodig, dan is het fijn als dit op een duurzame manier kan. Na bestelling kregen we het product ook snel in huis. Zeker een aanrader dus.
Tiny Library Butler Service Tiny Library butler service

Nieuw: butler service

Volledig in elkaar gezet en rechtstreeks bezorgd vanuit ons warehouse door het Tiny team.
Babyspullen huren Tiny Library

Samen verduurzamen we de babymarkt

Founder Julie is zelf moeder van 3 kinderen en vond het hoog tijd voor de verduurzaming van de babymarkt. Lees hier hoe we dat doen.

onze circulaire partners

Joolz bij Tiny Library
Bugaboo at Tiny Library
Easywalker bij Tiny Library
Greentom bij Tiny Library

Jouw babyuitzet volledig duurzaam en ontzorgd. De beste, mooiste en fijnste producten op het juiste moment, zodat jij alle tijd hebt om voor je baby te zorgen. Samen voor een betere wereld voor jouw baby. Een betere wereld zonder miskopen, mét circulaire producten op maat.

samen slapen met je baby
Samen slapen met je baby

Kun je samen slapen met je baby? Een co-sleeper is veilig en heeft veel voordelen. Je bent altijd dichtbij als je baby je nodig heeft. Maar hoe lang gebruik je een co-sleeper?

Lees meer over co-sleepers
Kinderwagen huren
Kinderwagen huren

Een kinderwagen gebruik je steeds in een verschillende vorm: met reiswieg, een zitje en eventueel heb je later ruimte nodig voor een tweede baby. Huren is dé flexibele oplossing.

Bekijk kinderwagens
Duurzame producten
een mooie toekomst

Wist je dat je door babyproducten te huren bijdraagt aan een mooiere wereld? Elke keer dat een product wordt hergebruikt, besparen we op CO2-uitstoot en grondstoffen.

Babyproducten huren