Duurzame baby producten Tiny Library

BABYPRODUCTEN HUREN:
DUURZAAM EN FLEXIBEL

Zo werkt het

Baby producten huren tiny library
1. Kies jouw favoriete baby producten

Kies de producten die je wilt huren. Geef in de check-out aan wanneer je de producten wilt ontvangen. 

Duurzame baby producten huren bij tiny library
2. Ontvang de producten wanneer jij ze nodig hebt

Wij leveren de producten op de door jou aangegeven datum. Je abonnement gaat pas in op het moment dat wij de producten verzenden. 

Duurzame baby producten huren tiny library
3. Stuur de producten gemakkelijk en gratis terug

Stuur de producten gratis terug als je ze niet meer gebruikt. Wij reinigen de producten met onze professionele stomerij voordat het naar de volgende baby gaat.

Onze merken

Joolz bij Tiny Library
Bugaboo bij Tiny Library

Veelgestelde vragen

Ja, wij willen de beste kwaliteit voor jouw baby en gebruiken alleen erkende merken die al jaren gespecialiseerd zijn in babyproducten en door ons zijn getest. Daarbij verhuren we alleen producten die in uitstekende staat zijn, omdat je baby alleen het beste verdient. Mis je een product die je graag wilt? Laat het ons dan weten. Wij houden ons aanbod up to date en staan altijd open voor suggesties.

Natuurlijk! We garanderen dat alle producten geïnspecteerd, gewassen en ontsmet worden door onze professionele stomerij voordat ze te huur aangeboden worden. Voor het huidje van je baby en omwille van de planeet gebruiken we alleen natuurlijke reinigingsmiddelen.

Benieuwd naar hoe onze reiniging eruit ziet? Bekijk deze video.

Dit doe je simpel en snel via onze webshop. Selecteer de producten die je tijdelijk wilt huren en reken deze af. Geef bij de betaling aan wanneer je de producten in ontvangst wilt nemen. Je betaalt altijd de eerste maand vooraf en de volgende incasso vindt plaats een maand na levering. Wij gaan de producten voor je in orde maken en nemen contact met je op wanneer we deze komen leveren.

Je kunt bij ons bestellen zodra je weet welke artikelen je nodig hebt. In de check-out kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. Dan gaat ook je abonnement pas in. Voor ons is het heel fijn om ruim van te voren te weten dat je een product wilt huren, zodat we kunnen zorgen dat er voldoende voorraad is en je het tijdig in huis hebt.

Omdat wij erg zuinig zijn op onze producten, verzoeken wij je om je identiteit te bevestigen via iDIN. Zodra je jouw identiteit bevestigd hebt kunnen we het product opsturen. Het abonnement gaat in op de dag dat je bestelling wordt verzonden.

Wil je een product retourneren en je abonnement stoppen? Meld je retour aan via deze link. Vul daarnaast ook het retourformulier in dat je hebt ontvangen bij het product. Voeg deze toe aan het pakket wanneer je het product retourneert. Het is mogelijk om de producten retour te sturen op drie manieren:

1. Zelf versturen via DHL Parcel Shop. Je ontvangt van ons een gratis retourlabel.  
2. We kunnen de producten ook bij jou thuis ophalen voor €9,75 met DHL Ophaal service.  
3. Butler service (€49,95): wij halen het product in zijn geheel bij jou thuis op op het moment dat het jou uitkomt. Je hoeft daarbij niets zelf te demonteren of in verpakkingen te doen.

Duurzame producten
een mooie toekomst

Wist je dat je door babyproducten te huren bijdraagt aan een mooiere wereld? Elke keer dat een product wordt hergebruikt, besparen we op CO2-uitstoot en grondstoffen.

Gezien bij

Tiny Library in de NRC
Tiny Library bij Jinek
Tiny Library bij de Volkskrant