Onze officiële retail partner

Bugaboo

Tiny Library en Bugaboo werken samen om de babymarkt te verduurzamen. Zo kunnen ouders genieten van de kwaliteit van Bugaboo producten zonder het prijskaartje en met oog op een betere toekomst voor hun kleintje. Huur een Bugaboo kinderwagen, buggy en meer en ervaar ultieme luxe en gebruiksvriendelijkheid.

HUUR EEN BUGABOO
kinderwagens en buggys

Van de all-terrain Bugaboo Fox 5 kinderwagen tot de eenvoudig inklapbare Bugaboo Dragonfly kinderwagen. Heb je 2 kindjes? Dan is de Bugaboo Donkey5 Duo of Twin kinderwagen perfect voor jouw gezin. Ook op vakantie is Bugaboo niet te missen, zo mag de Bugaboo Butterfly buggy zelfs mee in vliegtuig handbabage.

perfect voor elke situatie

Of je nu een dagje uit gaat, een verre vakantie plant, of gewoon lekker thuis bent, Bugaboo heeft alles wat je nodig hebt om het leven met je kleintje soepel en comfortabel te maken. Met de stijlvolle Giraffe kinderstoel, het draagbare Stardust campingbedje, en accessoires om je kinderwagen aan te passen aan elke situatie.

KINDERWAGEN QUIZ

Hoe kies je de juiste kinderwagen? Door het ruime aanbod aan kinderwagens kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Doe de Tiny Library kinderwagen quiz en ontdek welke kinderwagen het beste bij jou en je gezin past.

START DE QUIZ
BUGGY QUIZ

We snappen dat het kiezen van de juiste buggy een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we de buggy quiz ontwikkeld om je te helpen bij het vinden van de ideale buggy voor jou en je gezin.

START DE QUIZ

ERVARINGEN VAN ANDERE OUDERS

Ontzettend blij met dit bedrijf. Bugaboo kinderwagen gehuurd en deze was helemaal nieuw! Veel plezier mee gehad en goede service!

Charis

Na ons 3e wondertje, eigenlijk niet gepland stonden we voor een verassing. Gelukkig is daar Tiny Library, ons mannetje kan nog niet zo'n eind lopen, en ons babytje moest ook vervoerd worden. Gelukkig kunnen we hier p.m. een dubbele kinderwagen van Bugaboo huren. Hoe FIJN is dat!! Kortom super blij met jullie.

Laura

Wat een uitkomst! Met een newborn en een peuter die bijna niet meer in de kinderwagen wilde hebben we voor 6 maanden een duo-kinderwagen gehuurd. Wat fijn dat dit bestaat. Enorm veel plezier van gehad en met een goed gevoel weer thuis op laten halen.

Rianne

Fijn dat dit een mogelijkheid is. Bij de 1ste ooit een vermogen betaalt voor een kinderwagen, geld er niet uitgehaald omdat we er toch minder gebruik van hebben gemaakt. Nu een klein maandelijks bedrag en als je het niet meer nodig hebt mag deze weer lekker terug. Heel praktisch!

Suah

Super concept, vooral voor items die je niet lang nodig hebt. Het bespaart veel ruimte thuis en is duurzaam doordat meer mensen van minder spullen gebruik maken. Daarnaast een goede communicatie en service!

Laura

Heel blij met- en tevreden over het ontvangen product (duo kinderwagen). Daarnaast een snelle en goede service!

Jenny

Tof bedrijf met een duidelijke, duurzame visie. Nadat het huur contract rond was kreeg ik een prachtige duo wagen toegestuurd en heb hier een half jaar van genoten. Absoluut het geld waard!

J

Ik vind het een heel fijn concept. Het idee dat alles keer op keer goed gebruikt wordt, maar ook dat je geen groot aanschaf bedrag hebt! Daarnaast, hele goede service! Ook zijn de producten in (bijna) nieuw staat! Top!

Rosanne
HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby