Onze Circulaire partner

Bugaboo

Wist je dat Bugaboo een Nederlands merk is? Nadat de kinderwagen in de serie Sex and the City verscheen kreeg het merk internationale naamsbekendheid en inmiddels is Bugaboo uitgegroeid tot een favoriet merk onder vele ouders. Met haar innovatieve designs en oog voor detail zijn deze premium kinderwagens een ideale partner voor ons.

Bekijk alle producten

Bugaboo huren

Wist je dat je de kinderwagens en accessoires van Bugaboo ook kunt huren? Hoewel huren misschien nog nieuw voor je is, is het een fijne manier om gemakkelijk je babyuitzet in huis te halen. Wij zorgen namelijk dat de kinderwagen bij jou wordt bezorgd op een door jou gekozen moment. Door te huren bespaar je tijd, geld en het is een stuk duurzamer. Zodra jij het product niet meer gebruikt, komen wij het ophalen en maken we er nieuwe ouders blij mee. Scheelt jou weer opbergruimte.
Bugaboo is onze circulaire partner en koploper op het gebied van kwalitatieve kinderwagens. Met de focus op innovatie en gebruiksvriendelijkheid ontwerpt Bugaboo buitengewone producten en oplossingen voor ouders. Op deze manier wordt elke minuut die je buiten met je baby doorbrengt een mooi en gezellig moment, waar je ook naartoe gaat.

Bugaboo huren 

Donkey

De Donkey modellen van Bugaboo zijn razend populair. Dat is ook niet zo gek, want deze wandelwagens van Bugaboo zijn robuust, toch wendbaar en smaller dan je zou denken. Met die eigenschappen zijn de Bugaboo Donkey wagens ook zeer geschikt voor in de stad. Mede dankzij de kleine draaicirkel van de kinderwagens stuur je overal zo tussendoor. De wandelwagens zijn er in veel verschillende soorten, zo hebben we de Donkey Mono (voor 1 kindje), Donkey Duo (voor 2 kindjes van verschillende leeftijden) en Donkey Twin (voor tweelingen).

FOX

Met de Fox modellen van Bugaboo tilt het merk het comfort van kinderwagens naar een ander niveau. Het onderstel van de wagen is stevig, maar toch opmerkelijk licht! Dit maakt het makkelijk om de wagen mee te nemen. Dankzij de stoelen met gevoerde kussens heeft je kindje altijd een aangename reis. Bij Tiny Library kan je zowel de Bugaboo Fox 2 als de Bugaboo Fox 3 huren.

Bekijk onze andere kinderwagens

Weet je nog niet helemaal zeker of Bugaboo echt iets voor jou is? Bekijk dan onze andere kinderwagens. Bij Tiny Library vind je een breed aanbod van veel verschillende soorten, maten en merken kinderwagens.

KINDERWAGEN QUIZ

Hoe kies je de juiste kinderwagen? Door het ruime aanbod aan kinderwagens kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Doe de Tiny Library kinderwagen quiz en ontdek welke kinderwagen het beste bij jou en je gezin past.

START DE QUIZ
KINDERWAGEN HUREN BIJ TINY LIBRARY
LEES HIER

Reviews

Na ons 3e wondertje, eigenlijk niet gepland stonden we voor een verassing. Gelukkig is daar Tiny Library, ons mannetje kan nog niet zo'n eind lopen, en ons babytje moest ook vervoerd worden. Gelukkig kunnen we hier p.m. een dubbele kinderwagen van Bugaboo huren. Hoe FIJN is dat!! Kortom super blij met jullie.

Laura de G.

Wat een uitkomst! Met een newborn en een peuter die bijna niet meer in de kinderwagen wilde hebben we voor 6 maanden een duo-kinderwagen gehuurd. Wat fijn dat dit bestaat. Enorm veel plezier van gehad en met een goed gevoel weer thuis op laten halen.

Rianne K.

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby