Onze circulaire partner

Easywalker

De kinderwagens van Easywalker zijn makkelijk in gebruik, rijden soepel en hebben een mooi design waardoor je alle tijd hebt om bijzondere momenten met je baby te creëren.

Huur een Easywalker

Easywalker huren

Easywalker wil het jou en je kindje zo makkelijk mogelijk maken om samen op pad te gaan. Dit proberen ze te bereiken door kinderwagens en buggy's te maken die soepel rijden, makkelijk te gebruiken en er goed uitzien. Wist je dat je de kinderwagens en accessoires van Easywalker ook kunt huren? Hoewel huren misschien nog nieuw voor je is, is het een fijne manier om gemakkelijk je babyuitzet in huis te halen. Wij zorgen namelijk dat de kinderwagen bij jou wordt bezorgd op een door jou gekozen moment. Door te huren bespaar je tijd, geld en het is een stuk duurzamer. Zodra jij het product niet meer gebruikt, komen wij het ophalen en maken we er nieuwe ouders blij mee. Scheelt jou weer opbergruimte.

Easywalker is onze circulaire partner op het gebied van praktische en betaalbare kinderwagens. De kinderwagens zijn makkelijk in gebruik, rijden soepel en hebben een mooi design waardoor je alle tijd hebt om bijzondere momenten met je baby te creëren.

Easywalker huren 

Harvey

De Harvey is danzkij de grote banden niet alleen geschikt voor de stad, maar voor alle soorten ondergronden. Daarnaast is de Harvey kinderwagen compact opvouwbaar en kun je hem precies zo afstellen zodat jouw kindje er goed in zit.

Jimmey

De Jimmey is de kinderwagen die alles heeft. Zo is de wagen geschikt voor ieder weertype, luxueus afgewerkt, flexibel te besturen en zeer comfortabel.

bekijk onze andere kinderwagens

Ben je nog niet helemaal zeker of Easywalker echt iets voor jou is? Bekijk dan onze andere kinderwagens. Bij Tiny Library verhuren we namelijk veel verschillende soorten, maten en merken kinderwagens.

wil je meer te weten komen over onze kinderwagens?

KINDERWAGEN QUIZ

Hoe kies je de juiste kinderwagen? Door het ruime aanbod aan kinderwagens kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Doe de Tiny Library kinderwagen quiz en ontdek welke kinderwagen het beste bij jou en je gezin past.

Start de quiz
WAAROM KOPEN ALS JE OOK KUNT HUREN?
lees hier

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby