Thule

Met de producten van Thule kun jij meer genieten van je passie, je neemt je kindje gewoon mee. Thule creërt op milieuvriendelijke wijze stijlvolle en slimme producten die jouw actieve leven makkelijker maken.

Huur een Thule

Thule huren

De producten van Thule zorgen ervoor dat jij nog meer kan genieten van je passie. Zo kun jij als actieve ouder samen met je kindje fietsen, wandelen en hardlopen. Dankzij de innovatieve producten van Thule wordt bewegen en plezier hebben met je kindje makkelijker dan ooit. Bij Tiny Library kun je de producten van Thule huren.Een fijne manier om gemakkelijk je kinderspullen in huis te halen. Wij zorgen dat de producten bij jou worden bezorgd op een door jou gekozen moment. Door te huren bespaar je tijd, geld en het is een stuk duurzamer. Zodra jij het product niet meer gebruikt, komen wij het ophalen en maken we er nieuwe ouders blij mee. Scheelt jou weer opbergruimte.
urban glide 2

De Thule Urban Glide 2 is de ideale kinderwagen voor actieve ouders. Door het lichte gewicht, de grote 16 inch wielen, de wendbaarheid en het comfort is deze kinderwagen geschikt voor zowel de stad als onverharde ondergrond. Het voorwiel van de wagen kan meesturen, maar kan ook worden vastgezet wanneer je wilt gaan hardlopen.

chariot cross Alaska 2

De Thule fietskar Chariot Cross Alaska 2 is de meest complete en multifunctionele fietskar die er is. Zo kun je er niet alleen mee fietsen, maar ook mee hardlopen en wandelen. Daarnaast is de kar klein op te vouwen, zo kun je hem makkelijk overal mee naartoe nemen.

bekijk onze andere kinderwagens

Ben je nog niet helemaal zeker of Thule echt iets voor jou is? Bekijk dan onze andere kinderwagens. Bij Tiny Library verhuren we namelijk veel verschillende soorten, maten en merken kinderwagens.

wil je meer te weten komen over onze kinderwagens?

KINDERWAGEN QUIZ

Hoe kies je de juiste kinderwagen? Door het ruime aanbod aan kinderwagens kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Doe de Tiny Library kinderwagen quiz en ontdek welke kinderwagen het beste bij jou en je gezin past.

Start de quiz
WAAROM KOPEN ALS JE OOK KAN HUREN?
lees hier
HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby