Onze circulaire partner

Joolz

Joolz wilt de nieuwe generatie ouders de helpende hand bieden om hen het vertrouwen en de ruimte geven om op hun eigen manier te genieten van het ouderschap. 

huur een joolz

Huur een Joolz kinderwagen

Joolz wilt de nieuwe generatie ouders de helpende hand bieden om hen het vertrouwen en de ruimte geven om op hun eigen manier te genieten van het ouderschap. Daarom ontwerpen ze duurzame en elegante kinderwagens en accessoires, zodat ouders hun leven kunnen inrichten zoals zíj dat willen. De ontwerpers maken alles zelf, tot in het allerkleinste detail, en de producten worden gemaakt van duurzame, biologische en bestendige materialen. Bij Tiny Library is het mogelijk om Joolz te huren. Wij verhuren alle populaire producten van Joolz, denk hierbij aan de Joolz Geo, Joolz Aer, Joolz Day en veel meer!

Joolz huren 

JOOLZ AER

De Joolz buggy Aer is compact, licht en heel makkelijk in en uit te klappen. Het design is ergonomisch, met een zeer comfortabele zitting en daarnaast goede ventilatie. Hij weegt slechts 6 kg en past perfect in bijvoorbeeld het handbagagerek van een vliegtuig.

Joolz GEO

De Joolz Geo kinderwagen is het ruimste en stevigste model van Joolz. Deze wandelwagen is geschikt voor elke ondergrond dankzij de anti lek wielen en doordat de materialen tegen elk weerstype bestand zijn. De Joolz kinderwagen is geschikt om uit te breiden. Bij Tiny Library verhuren wij de Joolz Geo Mono, Joolz Geo Duo en de Joolz Geo Twin.

Joolz Day+

De Joolz kinderwagen Day+ is een comfortabele, stevige kinderwagen en is ook eenvoudig in gebruik. Leuke extra: door de slimme geïntegreerde led-verlichting is de kinderwagen ook ideaal voor in het donker. Huur de Joolz Day+ bij Tiny Library!

Bekijk onze andere kinderwagens

Ben je nog niet helemaal zeker of Joolz echt iets voor jou is? Bekijk dan onze andere kinderwagens. Bij Tiny Library verhuren we namelijk veel verschillende soorten, maten en merken kinderwagens.

Wil je meer te weten komen over kinderwagens?

KINDERWAGEN QUIZ

Hoe kies je de juiste kinderwagen? Door het ruime aanbod aan kinderwagens kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Doe de Tiny Library kinderwagen quiz en ontdek welke kinderwagen het beste bij jou en je gezin past.

Start de quiz
KINDERWAGEN, WAAROM KOPEN ALS JE OOK KAN HUREN?
Lees hier

Reviews

Hele goede service en nette kinderwagen. Wij hebben deze fijne kinderwagen gehuurd voor onze vakantie.

Ilse Simons

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby