Onze circulaire partner

Joolz

Joolz kinderwagens staan bekend om hun innovatieve ontwerp, comfort en veiligheid. Door deze producten te huren heb je zowel de kwaliteit van Joolz als het gemak en kosten besparing van Tiny Library!

HUUR NU
Tiny Library beeldmerk 2

DE PERFECTE MATCH

Joolz en Tiny Library hebben een gedeelde missie. Beide willen het jou als ouder zo gemakkelijk mogelijk maken om je kinderen het beste te bieden. En niet alleen dat, tegelijkertijd staan we voor een betere toekomst voor onze kleintjes. Wij verhuren alle populaire producten van Joolz, zoals de Joolz Geo3, de Joolz Aer+ en de Joolz Day5.

Joolz GEO3

De Joolz Geo3 Mono is een comfortabele en stevige kinderwagen. De kinderwagen is zo uit te breiden tot een duo kinderwagen met wieg, zitje, of autostoel. Super fijn voor één kindje en heel handig bij een gezinsuitbreiding. Zo groeit de Joolz Geo3 met je gezin mee. Voor dit gemak hoeft ook niks ingeleverd te worden, want de kinderwagen is eenvoudig in te klappen tot een compact pakket en makkelijk manoeuvreerbaar.

JOOLZ AER+

De nieuwe Joolz Aer+ is perfect voor in eigen stad en mee op reis. Hij is super makkelijk in- en uit te klappen met 1 hand, lichtgewicht en past als handbagage in het vliegtuig. De ergonomische stoel zorgt voor optimaal comfort tijdens lange reizen of wandelingen en heeft in deze vernieuwde uitvoering een volledige platte ligstand. 

Joolz Day 5

Deze 3-in-1 kinderwagen biedt het allerbeste comfort en de beste bescherming voor zowel baby's als kleuters en met het nieuwe zachte materiaal van de wieg, is deze kinderwagen ook nog eens duurzaam. De Joolz Day5 heeft een ergonomisch ontwerp met een ondersteunende en comfortabele zitting en rugleuning, een volledig vlakke slaappositie en verstelbare voetensteun.

Reviews

Had ik deze kinderwagen maar eerder ontdekt bij mijn eerste kindje, dat had me een hoop gesjouw gescheeld!
Deze kinderwagen klap je met wieg en al in 1x in tot een super compact pakket en past in zijn geheel in mijn kleine achterbak, zelfs nog met andere spullen erbij. De wagen zelf is ook erg mooi en m’n kindje slaapt er heerlijk in. M’n oudste kan ook makkelijk mee op het meerijdplankje. Mega aanrader!

Alexandra D.

Joolz duo wagen gehuurd omdat we een tweede kindje kregen en de peuter nog net te klein is om alles te lopen. Doordat we maar 6 maanden deze wagen nodig hebben, is het heel fijn dat er dit konden huren. En huren betekent geen gedoe met opslag of weer doorverkopen na gebruik. Klantenservice reageert snel op vragen.

Stefanie Kuiper

MAAK JE JOOLZ COMPLEET

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby