Welke Bugaboo kinderwagen past het beste bij jullie gezin?

Welke Bugaboo kinderwagen past het beste bij jullie gezin?

Een van de grotere uitgaven bij het aanschaffen van de babyuitzet is de kinderwagen. Omdat je deze intensief gebruikt, is het belangrijk om een kinderwagen te kiezen die bij jullie gezin en leefomgeving past. Je kunt ervoor kiezen om een kinderwagen te kopen óf huren. Een voordeel van een kinderwagen huren is dat je geen grote investering doet, maar maandelijks een vast bedrag betaalt. Daarnaast wissel je gemakkelijk van een reiswieg naar een zitje en eventueel naar een duo wagen. En tot slot hoef je je ook geen zorgen te maken over opslag, doorverkopen of reparatie, want alles wordt voor je uit handen genomen. Wij schreven deze guide om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een kinderwagen van een van onze favoriete merken: Bugaboo.

Welke Bugaboo kinderwagen past het beste bij jullie?

Bugaboo Fox 2
We trappen af met een echte klassieker. De Bugaboo Fox 2 is al twintig jaar onderdeel van Bugaboo en wordt tot op de dag van vandaag doorontwikkeld. Door het gebruik van lichte materialen, grote wielen en de geavanceerde vering is hij geschikt voor ieder type ondergrond. Zo slaapt je baby ongestoord door tijdens een wandeling. De Fox 2 staat bekend om zijn soepelheid en moeiteloze stuurvermogen, waardoor hij buitengewoon geschikt is voor lange wandelingen. Deze kinderwagen bestaat uit een onderstel, wieg/zitgedeelte, reiswieg, dek, matras, aanvullende bekleding, zonnekap, regenscherm en een boodschappenmand. Je huurt de Bugaboo Fox 2 al vanaf €37,50 per maand.

Bugaboo Donkey 3 Mono
Deze wagen is perfect voor vandaag én voor de toekomst. Dankzij het slimme ontwerp ben je voorbereid op iedere situatie. Mocht jullie gezin zich in de toekomst uitbreiden met een tweede kindje, dan tover je de Donkey 3 Mono binnen enkele klikken om naar een duo kinderwagen. Maar voordat het zover is geniet je van de super handige grote boodschappenmand, zij-bagagemand en verstelbare duwbeugel. Vergis je niet, want ondanks de vele voordelen die deze kinderwagen met zich meebrengt is hij verrassend licht, wendbaar en compact! De Bugaboo Donkey 3 Mono huur je al vanaf €40,- per maand.

Bugaboo Donkey 3 Duo
Klik, klik en nog eens klik! Dat is precies hoe lang het duurt voordat de Bugaboo Donkey 3 Mono is omgebouwd naar een Donkey 3 Duo kinderwagen. De soepele kinderwagen heeft alles wat je nodig hebt wanneer je op pad gaat met twee jonge kids. Dankzij het innovatieve ontwerp kunnen je kinderen gemakkelijk met elkaar contact maken en samen de wereld ontdekken. Ook de Donkey 3 Duo past met gemak door de meeste deuropeningen. Op pad gaan met je kinderen was nog nooit zo leuk en eenvoudig! Je huurt deze alleskunner voor €47,50 per maand.

Welke Bugaboo kinderwagen past het beste bij jullie gezin?


Bugaboo Lynx
Ben je op zoek naar een lichte en compacte kinderwagen? Dan is de Bugaboo Lynx precies wat je zoekt! Het is de meest compacte wagen uit de Bugaboo collectie en door de kleinere draaicirkel is de kinderwagen makkelijk te besturen. Hij is geschikt voor ieder terrein en je kunt hem bovendien gebruiken vanaf de geboorte tot maar liefst de vierde verjaardag van je kindje. De wagen bestaat uit een frame, zitting, reiswieg, zonnekap, regenscherm en boodschappenmand. Dit fantastische lichtgewicht kun je al huren voor €27,50 per maand.

Bugaboo Bee 6
Gemakkelijk door de stad manoeuvreren, over klinkers en kinderkopjes om vervolgens een wandeling door het stadspark te maken, het kan met de Bugaboo Bee 6! Deze ultieme urban kinderwagen is ideaal om mee te nemen in het openbaar vervoer of een taxi. De wagen is ontzettend compact, zonder op comfort in te leveren. Je kunt hem al gebruiken vanaf de geboorte door het zitgedeelte in ligstand te plaatsen of door gebruik te maken van de bijgeleverde reiswieg. Deze stoere stadswagen huur je al voor €25,- per maand.

Ook voor alle bijbehorende Bugaboo kinderwagen accessoires kun je bij ons terecht. Wil jij meer weten over een van de bovenstaande Bugaboo kinderwagens? Neem een kijkje in onze Tiny Library of stuur ons een bericht en wij helpen je graag verder.

Ben je er nog niet helemaal uit welke kinderwagen of wel merk bij jou past? Doe onze Kinderwagen Quiz en kom exact te weten welke kinderwagen bij jou past! 


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.