Vier Vaderdag met Deryan

Vier Vaderdag met Deryan

Wist je dat de producten van DERYAN nu ook te huur zijn bij Tiny Library? Net als wij staat DERYAN voor het bieden van duurzame en praktische oplossingen voor ouders en samen streven we naar een groenere toekomst voor onze kinderen. 

DERYAN is een familiebedrijf dat in 1999 werd opgericht door een vader met een passie voor reizen en avontuur. Fun fact: DERYAN is een samenvoeging van Dean en Ryan, de zoons van de oprichter. Bij DERYAN richten ze zich op het creëren van reisvriendelijke producten die het leven van ouders en kinderen gemakkelijker maken, perfect voor ouders die vaak onderweg zijn dus. Al hun producten zijn ontworpen met oog voor gemak, comfort en veiligheid. Met Vaderdag om de hoek is het de ideale gelegenheid om vaders te verrassen met producten om avonturen te beleven met hun kleintjes. Lees verder voor alle details van onze meest geliefde DERYAN producten.

Deryan campingbedje baby

DERYAN Campingbedje

Een van de populairste producten van DERYAN is het campingbedje. Dit bedje is ontworpen om reizen met kleine kinderen eenvoudiger en comfortabeler te maken. Het is lichtgewicht, makkelijk op te zetten en biedt een veilige slaapplaats voor je kind, waar je ook bent. Bovendien zijn de bedjes voorzien van extra's zoals muskietennetten en zonneschermen, waardoor ze perfect zijn voor gebruik buitenshuis. Wij hebben zowel het DERYAN Travelcot Baby Luxe campingbedje als het DERYAN Peuter Luxe campingbedje te huur. 

 

Deryan Duo buggy


DERYAN Duo Buggy

De DERYAN Duo Buggy Rolo X2 is een praktische oplossing voor ouders met twee jonge kinderen. Deze duo buggy combineert functionaliteit met comfort, waardoor het een ideale keuze is voor dagelijkse uitstapjes en reizen. De duo buggy is lichtgewicht en eenvoudig opvouwbaar, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen is. Daarnaast is de buggy voorzien van stevige wielen en een robuust frame, wat zorgt voor een soepele en stabiele rit, zelfs op ruwe terreinen. Ook fijn, de rugleuningen zijn verstelbaar, er zit een ruime opbergmand in en heeft aparte zonnekappen.

Deryan bolderkar


DERYAN Bolderkar

De DERYAN Sandy Bolderkar is een veelzijdige en praktische oplossing voor ouders die graag met hun kinderen op pad gaan. Deze bolderkar is ontworpen voor comfort en veiligheid, met twee zitplaatsen voorzien van driepuntsgordels. De bolderkar is compact en opvouwbaar, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen en op te bergen is. Daarnaast is de bolderkar uitgerust met all-terrain wielen, waardoor hij geschikt is voor verschillende soorten ondergrond, van stadsstraten tot zandpaden. Hij wordt geleverd met UV-beschermende zonnekappen, een regenhoes en een muskietennet, zodat kinderen in alle weersomstandigheden lekker zitten. 


Kortom, kies deze Vaderdag een cadeau dat zowel vader als kind gelukkig maakt. Met de producten van DERYAN kunnen vaders overal genieten van avonturen met hun kleintjes. Bekijk het volledige aanbod aan Deryan producten hier


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.