Ons verhaal in de documentaire 'A Tool for Change'

A Tool for Change

Impact maken we samen. Daarom zijn we trots om te delen dat wij één van de pioniers uit de documentaire 'A Tool for Change' zijn, die 24 augustus in première is gegaan in het Jakarta Hotel in Amsterdam. De documentaire is een initiatief van de Sustainable Fashion Giftcard, geproduceerd door MUMSTER.  

In de documentaire vertellen negen oprichters van opkomende mode- en lifestyle merken hun verhaal, zo ook onze founder Julie Munneke-Tromp. Voor de opnames van de documentaire kwam aanjager van duurzame mode- en lifestyle, Sara Dubbeldam, langs in ons warehouse. Hier gaf onze founder Julie een kijkje achter de schermen en liet ze zien hoe de producten worden gereinigd na het retourneren. Sara, tevens zelf klant van Tiny Library, zegt hierover: 

"Ik moet oprecht zeggen, ik dacht dat de producten die ik opgestuurd kreeg nieuw waren. Het zag er echt perfect uit."

Naast het verhaal van Tiny Library maak je in de documentaire 'A Tool for Change' kennis met de inspirerende verhalen van acht andere pioniers. Dit zijn: Iconic Wardrobe, Monsak, Sophie Stone, Ana Dyla, Mausons, Naaierij, Stephastique en Teym.

Bekijk hieronder de volledige documentaire en laat je inspireren! (Ons verhaal begint bij 10:15).Veel dank aan Nanette Hogervorst van de Sustainable Fashion Giftcard en Chanel Trapman van MUMSTER en alle anderen die hebben meegewerkt aan het maken van deze documentaire. 


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.