Move over Black Friday, Green Friday it is!

Green Friday

Bij Tiny Library geloven wij niet in het massaal kopen van spullen die we eigenlijk niet of nauwelijks nodig hebben. In plaats daarvan willen we jou en je baby een duurzame start geven. Daarom kiezen wij voor Green Friday in plaats van Black Friday. 

Geef jouw baby een duurzame start

Terwijl de wereld overspoeld wordt met acties en kortingen op dingen die vaak maar tijdelijk gebruikt worden, willen wij je helpen om te ontdekken wat je écht nodig hebt en hoe lang je het zult gebruiken. Daarom bieden we Tiny's Timeline Kit aan. Hierin hebben we alle informatie gebundeld die je kan helpen bij het maken van duurzamere keuzes voor je baby. In de kit vind je de Tiny Timeline, waarin je kan zien hoe lang je babyproducten echt gebruikt worden in de eerste jaren van je kindje. Daarnaast hebben we ook de Duurzame Babyuitzet Checklist toegevoegd, waarin je kan zien welke essentials je echt nodig hebt en wat de duurzamere alternatieven hiervoor zijn. Schrijf je hier gratis in en ontvang Tiny's Timeline Kit direct in je mailbox. 

Big ambitions, Tiny footprint

Door bewuste keuzes te maken over wat jouw kindje écht nodig heeft, plant je een zaadje voor een groenere toekomst. Daarom planten wij voor iedere inschrijving voor Tiny's Timeline Kit een boom via Trees for all. Zo dragen we samen bij aan een betere toekomst voor onze kinderen en houden onze uitstoot zo klein mogelijk.      

Waarom is huren duurzaam?

Door je babyuitzet te huren in plaats van te kopen, draag je bij aan een circulaire babymarkt en een gezonde wereld voor je baby. Zo verklein je je ecologische voetafdruk door besparing van CO2, grondstoffen en water. Door bijvoorbeeld een kinderwagen te huren, bespaar je 321 kg CO2 en kan deze door meerdere gezinnen gebruikt worden. Ook hergebruiken we als ons verpakkingsmateriaal om grondstoffen te besparen en reinigen en repareren we onze producten om de levensduur te verlengen.

Timeline

De Tiny Timeline Kit

Onze Tiny Timeline laat je precies zien welke baby- en kinderspullen het waard zijn om in huis te halen, en hoe lang je deze ook daadwerkelijk gebruikt. We zien bij veel ouders dat de producten die super belangrijk zijn maar vaak kort gebruikt worden, een co-sleeper, een borstkolf, een newbornset en een kinderwagen zijn. Onze favorieten in deze categorieën zijn de Bednest co-sleeper, Symphony kolf, de Stokke Newbornset en de Joolz Geo3 kinderwagen. 

“Geweldig initiatief, goede service, fijn en laagdrempelig contact met klantenservice. Enorm tevreden!” - Kie Ni


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.