Kinderwagen, waarom kopen als je ook kan huren?

Kinderwagen, waarom kopen als je ook kan huren?

Bij Tiny Library kun je keiharde euro’s besparen door jouw kinderwagen te huren in plaats van er een te kopen. ‘Hoeveel dan precies?’ ‘En is een tweedehands kinderwagen kopen niet goedkoper dan huren?’ Horen we je denken. We begrijpen dat je de kosten vergelijkt, het is allemaal al duur genoeg! En natuurlijk staan wij achter duurzame alternatieven zoals Marktplaats. Toch is huren bij Tiny Library in de meeste gevallen goedkoper dan een tweedehands kinderwagen te kopen. We zetten het hieronder voor je op een rijtje.

Bij een kinderwagen leasen kun je ervan uitgaan dat je 30% tot 50% van de nieuwprijs van het product betaalt, afhankelijk van hoe lang je het product huurt. Versus een tweedehands marktplaats kinderwagen bespaar je ook al gauw 20% door te huren. Je kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment aan kinderwagens en kan hier dus zelf een weloverwogen keuze in maken. Daarbij scheelt het je ook veel gedoe en tijd, iets wat voor jou als drukke ouder (to be) ook heel wat waard is. Zo heb jij alle tijd voor je baby. Nog niet overtuigd? Zie hieronder een vergelijking van één van onze meest verhuurde producten:

Neem de Bugaboo Donkey 5 duo kinderwagen:⁠

- Deze kost nieuw al gauw € 1.729,-⁠

- Bij Tiny Library betaal je € 552,- voor een jaar huur (hierna stappen de meeste mensen over op een buggy)⁠

- Je bespaart dus € 1.177,- of 68%⁠

- Vergeleken met Marktplaats bespaar je ook al gauw 20%⁠

Bij Tiny Library huur je een refurbished kinderwagen, dit betekent dat deze op veiligheid is gecheckt en professioneel is gereinigd voordat het product doorgaat naar de volgende gebruiker. Toch liever een nieuwe kinderwagen huren? Dan kun je in veel gevallen kiezen voor de optie ‘nieuw in doos’.

Bekijk hier ons ruime assortiment aan kinderwagens. 

Ben je er nog niet helemaal uit welke kinderwagen of wel merk bij jou past? Doe onze Kinderwagen Quiz en kom exact te weten welke kinderwagen bij jou past! 


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.