Stokke

De producten van Stokke zijn ontworpen om lang mee te kunnen gaan en om met je kindje mee te kunnen groeien, uitermate duurzaam dus!

HUUR EEN STOKKE

Stokke huren

Wist je dat je de kinderstoelen en accessoires van Stokke ook kunt huren? Hoewel huren misschien nog nieuw voor je is, is het een fijne manier om gemakkelijk je babyuitzet in huis te halen. Wij zorgen namelijk dat de kinderstoel bij jou wordt bezorgd op een door jou gekozen moment. Door te huren bespaar je tijd, geld en het is een stuk duurzamer. Zodra jij het product niet meer gebruikt, komen wij het ophalen en maken we er nieuwe ouders blij mee. Scheelt jou weer opbergruimte.

Stokke is onze circulaire partner op het gebied van praktische en betaalbare kinderstoelen. De kinderstoelen zijn makkelijk in gebruik en hebben een mooi design waardoor je alle tijd hebt om bijzondere momenten met je baby te creëren.

Stokke huren

Newborn set

Heb je de Tripp Trapp stoel in huis en wil je er voor je baby een newborn set op? Snappen we, want het is heel gezellig om je baby aan tafel te hebben tijdens het eten. De Newborn set klik je met één handeling op de Tripp Trapp stoel.

Bekijk onze andere producten

Weet je nog niet helemaal zeker of Stokke echt iets voor jou is? Bekijk dan onze andere producten. Bij Tiny Library vind je een breed aanbod van veel verschillende producten en merken.

BabyPlanet
ALLES WAT JE MOET WETEN OVER DE TRIPP TRAPP NEWBORN SET EN BABY SET
Lees hier
BabyPlanet
ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN WIPSTOELTJE
Lees hier

reviews

Ik heb de Stokke newborn set gehuurd bij Tiny Library en ben ontzettend tevreden! Het was enorm snel in huis en je bent uiteindelijk minder kwijt dan weer je het nieuw zou kopen.

Wendy

Ik wilde nog net voor 'n paar maanden een stokke babyset gebruiken. Nieuw kopen erg duur, op marktplaats niet te vinden, zodoende bij Tiny Library terecht gekomen.
Goede, vlotte, vriendelijke service!

Author's name
HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby