WELKE KINDERWAGEN OF BUGGY KIES JIJ?

Op zoek naar een kinderwagen of buggy voor je baby of peuter? Er zijn een hoop verschillende modellen en merken beschikbaar voor verschillende behoeftes en kosten. We snappen dan ook dat de keuzes overweldigend kunnen zijn. Daarom hebben we hier alle opties nog even op een rijtje gezet. Zo kun je een weloverwogen keuze maken als het om je kleintje(s) gaat.

Tiny Library beeldmerk 2

KINDERWAGEN QUIZ

Hoe kies je de juiste kinderwagen? Door het ruime aanbod aan kinderwagens kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Doe de Tiny Library kinderwagen quiz en ontdek welke kinderwagen het beste bij jou en je gezin past.

KINDERWAGEN

👶🏽 Van 0 tot 6 maanden

Vanaf 0 maanden gebruik je de kinderwagen met wieg en zodra je baby kan rollen kan je de wieg omwisselen voor een zitje of overstappen naar een compactere buggy. Kinderwagens zijn stevig en robuust en zijn gemaakt om jouw baby een comfortable en beschermde omgeving te bieden terwijl je samen reist.

⌛ Gebruiksduur 6 tot 12 maanden

BUGGY

🧒🏽 Vanaf 6+ maanden

Een buggy gebruik je zodra je baby zelf kan rollen of zitten. Het grote voordeel van een buggy is dat die een stuk lichter en makkelijker manoeuvreerbaar is dan een kinderwagen. Ook is een buggy makkelijk mee te nemen in de auto, trein en zelf in de handbagage compartimenten van een vliegtuig.

⌛ Gebruiksduur 6 tot 18 maanden

MONO

Bestaat jouw gezin uit één kindje? Dan is een mono kinderwagen of buggy meer dan genoeg. Hier is ruimte voor één baby of peuter, afhankelijk van het model. Zo verhuren we ook kinderwagens die om te bouwen zijn naar een buggy, zodat die met je kleintje mee kan groeien.

DUO

Pair large text with an image to tell a story, explain a detail about your product, or describe a new promotion.

Onze meest populaire duo kinderwagen
BUGABOO DONKEY 5 DUO
 • Ruimte voor twee kinderen
 • Omkeerbare zitjes en verstelbare rugleuning
 • Erg wendbaar door kleine draaicirkel
ONZE MEEST POPULAIRE BUGGY
JOOLZ BUGGY AER
 • Compact, licht en gemakkelijk in en uit te klappen
 • Comfortable zitting en goede ventilatie
 • Past in het handbagage rek van een vliegtuig
De eerste autostoel en buggy in 1
DOONA AUTOSTOEL EN BUGGY
 • Geen gesjouw met een zware autostoel meer
 • Bespaart ruimte in de auto
 • Compact en makkelijk mee te nemen, ook in het vliegtuig
Kleinst opvouwbare buggy op de markt 
BABYZEN YOYO 6+ BUGGY BY BABYPLANET
 • Kleinst opvouwbare kinderwagen op de markt
 • Strak design en is super gebruiksvriendelijk
 • Met één hand te besturen en in en uit te klappen
Ideaal voor in de stad
CYBEX GAZELLE S DUO
 • Met afneembare winkelmand
 • Perfect voor twee kinderen die niet veel van elkaar verschillen in leeftijd
 • Cybex autostoeltje kan bevestigd worden op het frame

ACCESSOIRES

Maak je kinderwagen of buggy compleet met accessoires voor alle (weers-) omstandigheden.

FAQ

Je kunt bij ons bestellen zodra je weet welke artikelen je nodig hebt. In de check-out kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. Dan gaat ook je abonnement pas in. Voor ons is het heel fijn om ruim van te voren te weten dat je een product wilt huren, zodat we kunnen zorgen dat er voldoende voorraad is en je het tijdig in huis hebt.

Het abonnement gaat in op de dag dat je bestelling wordt verzonden.Omdat wij erg zuinig zijn op onze producten, verzoeken wij je om je identiteit te bevestigen via iDIN. Zodra je jouw identiteit bevestigd hebt kunnen we het product opsturen. 

Bij Tiny Library sluit je een abonnement af voor een minimale periode. Voor de VIP Bundel is dat minimaal 6 maanden.  Na deze periode kun je het huurcontract per maand opzeggen. Je hebt altijd het recht om producten binnen 14 dagen na bestelling te retourneren in originele staat. We hanteren geen maximale huurtermijn. Gebruik je het product niet meer? Meld je product dan retour via onze retourpagina.

Geen probleem! Dan kun je een vervangend product uit ons assortiment kiezen. Je stuurt het product gewoon terug, wij nemen contact met je op en zorgen dat je het nieuwe product ontvangt. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een berichtje op info@tinylibrary.nl.

ERVARINGEN VAN ANDERE OUDERS

Joolz duo wagen gehuurd omdat we een tweede kindje kregen en de peuter nog net te klein is om alles te lopen. Doordat we maar 6 maanden deze wagen nodig hebben, is het heel fijn dat we dit konden huren.

Stefanie K.

Fijn dat dit een mogelijkheid is. Bij de 1ste ooit een vermogen betaalt voor een kinderwagen, geld er niet uitgehaald omdat we er toch minder gebruik van hebben gemaakt. Nu een klein maandelijks bedrag en als je het niet meer nodig hebt mag deze weer lekker terug. Heel praktisch!

Su-Ah

Geweldige uitvinding. Na ons 3e wondertje, eigenlijk niet gepland, stonden we voor een verassing. Gelukkig is daar Tiny Library, ons mannetje kan nog niet zo'n eind lopen, en ons babytje moest ook vervoerd worden. Gelukkig kunnen we hier p.m. een dubbele kinderwagen huren. Hoe FIJN is dat!! Super snel geregeld. Kortom super blij met jullie.

Laura G.

Tof bedrijf met een duidelijke, duurzame visie. Nadat het huur contract rond was kreeg ik een prachtige duo wagen toegestuurd en heb hier een half jaar van genoten. Absoluut het geld waard!

J. J.

Echt een super goed concept! Ik heb een plankje gehuurd voor de kinderwagen. Maar ben zo tevreden dat ik in de toekomst zeker vaker dingen ga huren!

Julia S.

Ik heb een prachtige buggy gehuurd bij Tiny Library. Het proces verliep helder en soepel. Ook het retour proces is heel gemakkelijk ingericht. Ik zou Tiny Library zeker aanraden bij vrienden omdat het een geweldige oplossing is voor het vaak tijdelijk nodig hebben van baby/kind producten. Super blij mee!

Andrea M.

Wat een uitkomst! Met een newborn en een peuter die bijna niet meer in de kinderwagen wilde hebben we voor 6 maanden een duo-kinderwagen gehuurd. Wat fijn dat dit bestaat. Enorm veel plezier van gehad en met een goed gevoel weer thuis op laten halen.

Rianne K.

Ontzettend blij met dit bedrijf. Bugaboo kinderwagen gehuurd en deze was helemaal nieuw! Veel plezier mee gehad en goede service!

Charis D.

Heel blij met- en tevreden over het ontvangen product (duo kinderwagen). Daarnaast een snelle en goede service!

Jenny R.

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby