WAAROM EEN KINDERSTOEL HUREN?

De kinderstoel, een onmisbaar item wanneer je een kindje verwacht. Zeker in het begin groeit je kindje erg hard, een meegroeistoel is dan ideaal. Zo hoef je niet steeds een grotere stoel te kopen, duurzaam en praktisch! 

HOE LANG GEBRUIK JE EEN KINDERSTOEL?

NEWBORN

👶🏽 Van 0 tot 6 maanden

Je kunt een kinderstoel al gebruiken vanaf de geboorte van je baby met een speciale newborn set. Deze set bevat een kuipje dat je op de kinderstoel kunt klikken.

BABY

🧒🏽 Vanaf 6+ maanden

Na 6 maanden kun je overstappen naar de babyset. Deze bestaat uit een zitje dat op de kinderstoel geklikt kan worden, zo zit je kindje veilig en rechtop aan tafel.

KIND

🧑🏽 Vanaf 18+ maanden

Als je kindje te groot is geworden voor het babyzitje, vaak na 18 maanden, kun je deze van de kinderstoel afhalen. Nu kan je kindje zelfstandig op de stoel zitten.

KAOS KLAPP
 • Makkelijk in te klappen
 • Stimuleert dynamische zithouding
 • Uit te breiden met de newbornset en babyset
STOKKE TRIPP TRAPP
 • Verstelbaar in 14 standen
 • Groeit mee tot aan de tienerjaren
 • Uit te breiden met de newbornset en babyset
BUGABOO GIRAFFE
 • Makkelijk te gebruiken klik- en schuifsysteem
 • Ecovriendelijke materialen
 • Uit te breiden met de newbornset en babyset
STOKKE CLIKK
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Drie verschillende zithoudingen
 • Standaard geleverd met tafelblad en vijfpuntsgordel

MAAK JE KINDERSTOEL COMPLEET

ONZE MERKEN

FAQ

Je kunt bij ons bestellen zodra je weet welke artikelen je nodig hebt. In de check-out kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. Dan gaat ook je abonnement pas in. Voor ons is het heel fijn om ruim van te voren te weten dat je een product wilt huren, zodat we kunnen zorgen dat er voldoende voorraad is en je het tijdig in huis hebt.

Het abonnement gaat in op de dag dat je bestelling wordt verzonden.Omdat wij erg zuinig zijn op onze producten, verzoeken wij je om je identiteit te bevestigen via iDIN. Zodra je jouw identiteit bevestigd hebt kunnen we het product opsturen. 

Bij Tiny Library sluit je een abonnement af voor een minimale periode. Voor de VIP Bundel is dat minimaal 6 maanden.  Na deze periode kun je het huurcontract per maand opzeggen. Je hebt altijd het recht om producten binnen 14 dagen na bestelling te retourneren in originele staat. We hanteren geen maximale huurtermijn. Gebruik je het product niet meer? Meld je product dan retour via onze retourpagina.

Geen probleem! Dan kun je een vervangend product uit ons assortiment kiezen. Je stuurt het product gewoon terug, wij nemen contact met je op en zorgen dat je het nieuwe product ontvangt. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een berichtje op info@tinylibrary.nl.

ERVARINGEN VAN ANDERE OUDERS

Ontzettend blij met Tiny Library! [...] Wij hebben het baby nestje voor op de stokke stoel gehuurd en we hebben er 6 maanden ontzettend veel plezier van gehad. Communicatie was fijn en duidelijk! Zou t zo nog een keer doen!

Roosje B.

Super dat we voor een half jaar de newborn seat hebben kunnen huren voor onze trip trap stoel. Nette levering, mooi en schoon zitje en makkelijk weer terug te sturen. Ontzettend blij mee.

Ida B.

Ik heb de Stokke newborn set gehuurd bij Tiny Library en ben ontzettend tevreden! [..] Ik raad het ook bij anderen aan om gewoon producten te gaan huren in plaats van alles nieuw te moeten aanschaffen :)

Wendy D.

Ik heb de tripp-trap stoel met de newborn ligstoeltje gehuurd voor een aantal maanden. Het kwam super netjes aan, de producten zagen er als nieuw uit. [..]

Elisa G.

Ik had de tripp trapp stoel al wel in huis maar was op zoek naar de babyset voor erbij. Zó blij dat ik TL tegen ben gekomen. Bestellen was makkelijk, producten kunnen gelukkig langer worden afgenomen indien nodig. [...] Fantastisch geregeld, ik zou ze zeker aanraden!

Loes

Mooie producten. We hebben een box gehuurd en een newbornzitje voor onze triptrap. Super fijn en duurzaam alternatief, want straks als ze eruit groeit moet je het weer ergens kwijt in huis en dat hoeft nu niet. Op naar een betere wereld! (En kopen is duurder)

Annika J.

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby