Duo Kinderwagen of Buggy huren bij Tiny Library

Wanneer je nog een kindje krijgt heb je opeens weer een heleboel spullen nodig en we begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Al die verschillende producten, merken en adviezen, de lijst blijf maar groeien. Wij van Tiny Library bieden een handige oplossing om alleen de producten in huis te halen die je écht nodig hebt. Zo betaal je een laag maandelijks bedrag om de nieuwste en beste spullen in huis te hebben, precies zolang jij ze nodig hebt. Zo huur je bij een gezinsuitbreiding een duo kinderwagen of buggy en stuur je 'm eenvoudig terug als je 'm niet meer nodig hebt. Met merken zoals Bugaboo, Joolz en Babyzen zit er altijd wel iets passends tussen voor jouw gezin.

WELKE DUO KINDERWAGEN KIES JIJ?

Op zoek naar een kinderwagen of buggy voor twee kindjes? We vertellen je graag over de opties en verschillen zodat je een weloverwogen keuze maken als het om je kleintje(s) gaat.

WANNEER KIES JE EEN DUO KINDERWAGEN?

👶🏽 Van 0 tot 48 maanden

Vanaf 0 maanden gebruik je de duo kinderwagen met wieg en zodra je babies kunnen rollen kan je de wieg omwisselen voor een zitje. Kinderwagens zijn stevig en robuust en zijn gemaakt om jouw babies een comfortable en beschermde omgeving te bieden terwijl je samen reist.

⌛ Gebruiksduur 6 tot 12 maanden

EN WANNEER EEN DUO BUGGY?

🧒🏽 Vanaf 6+ maanden

Een duo buggy gebruik je zodra je babies zelf kunnen rollen of zitten. Het grote voordeel van een duo buggy is dat die een stuk lichter en makkelijker manoeuvreerbaar is dan een duo kinderwagen. Ook is die makkelijk mee te nemen op reis.

⌛ Gebruiksduur 6 tot 18 maanden

Onze populairste duo kinderwagen
BUGABOO DONKEY 5 DUO
 • Ruimte voor twee kinderen
 • Erg wendbaar door kleine draaicirkel
 • Omkeerbare zitjes en verstelbare rugleuning
Handige kinderwagen voor twee kinderen
JOOLZ GEO3 DUO
 • In te klappen met zitje
 • Extra grote voorwielen
 • 12 configuraties mogelijk
Compacte en comfortable duo buggy
DERYAN ROLO X2 DUO BUGGY
 • Compact en opvouwbaar
 • Zittingen eenvoudig schoon te maken
 • Grotere wielen voor moeiteloos duwen 
Een praktische DUO wagen voor jouw kindjes
BABYZEN YOYO CONNECT DUO
 • Met één klik van enkele naar een duo wagen
 • 5 verschillende samenstellingen
 • Eenvoudig compact in te klappen

KINDERWAGENS

FAQ

Je kunt bij ons bestellen zodra je weet welke artikelen je nodig hebt. In de check-out kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. Dan gaat ook je abonnement pas in. Voor ons is het heel fijn om ruim van te voren te weten dat je een product wilt huren, zodat we kunnen zorgen dat er voldoende voorraad is en je het tijdig in huis hebt.

Het abonnement gaat in op de dag dat je bestelling wordt verzonden.Omdat wij erg zuinig zijn op onze producten, verzoeken wij je om je identiteit te bevestigen via iDIN. Zodra je jouw identiteit bevestigd hebt kunnen we het product opsturen. 

Bij Tiny Library sluit je een abonnement af voor een minimale periode. Voor de VIP Bundel is dat minimaal 6 maanden.  Na deze periode kun je het huurcontract per maand opzeggen. Je hebt altijd het recht om producten binnen 14 dagen na bestelling te retourneren in originele staat. We hanteren geen maximale huurtermijn. Gebruik je het product niet meer? Meld je product dan retour via onze retourpagina.

Geen probleem! Dan kun je een vervangend product uit ons assortiment kiezen. Je stuurt het product gewoon terug, wij nemen contact met je op en zorgen dat je het nieuwe product ontvangt. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een berichtje op info@tinylibrary.nl.

ERVARINGEN VAN ANDERE OUDERS

Joolz duo wagen gehuurd omdat we een tweede kindje kregen en de peuter nog net te klein is om alles te lopen. Doordat we maar 6 maanden deze wagen nodig hebben, is het heel fijn dat we dit konden huren.

Stefanie K.

Fijn dat dit een mogelijkheid is. Bij de 1ste ooit een vermogen betaalt voor een kinderwagen, geld er niet uitgehaald omdat we er toch minder gebruik van hebben gemaakt. Nu een klein maandelijks bedrag en als je het niet meer nodig hebt mag deze weer lekker terug. Heel praktisch!

Su-Ah

Geweldige uitvinding. Na ons 3e wondertje, eigenlijk niet gepland, stonden we voor een verassing. Gelukkig is daar Tiny Library, ons mannetje kan nog niet zo'n eind lopen, en ons babytje moest ook vervoerd worden. Gelukkig kunnen we hier p.m. een dubbele kinderwagen huren. Hoe FIJN is dat!! Super snel geregeld. Kortom super blij met jullie.

Laura G.

Tof bedrijf met een duidelijke, duurzame visie. Nadat het huur contract rond was kreeg ik een prachtige duo wagen toegestuurd en heb hier een half jaar van genoten. Absoluut het geld waard!

J. J.

Echt een super goed concept! Ik heb een plankje gehuurd voor de kinderwagen. Maar ben zo tevreden dat ik in de toekomst zeker vaker dingen ga huren!

Julia S.

Ik heb een prachtige buggy gehuurd bij Tiny Library. Het proces verliep helder en soepel. Ook het retour proces is heel gemakkelijk ingericht. Ik zou Tiny Library zeker aanraden bij vrienden omdat het een geweldige oplossing is voor het vaak tijdelijk nodig hebben van baby/kind producten. Super blij mee!

Andrea M.

Wat een uitkomst! Met een newborn en een peuter die bijna niet meer in de kinderwagen wilde hebben we voor 6 maanden een duo-kinderwagen gehuurd. Wat fijn dat dit bestaat. Enorm veel plezier van gehad en met een goed gevoel weer thuis op laten halen.

Rianne K.

Ontzettend blij met dit bedrijf. Bugaboo kinderwagen gehuurd en deze was helemaal nieuw! Veel plezier mee gehad en goede service!

Charis D.

Heel blij met- en tevreden over het ontvangen product (duo kinderwagen). Daarnaast een snelle en goede service!

Jenny R.
HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby