huur de

co-sleeper bednest

De Bednest is een vrijstaande wieg, co-sleeper, mozesbasket en reiswieg in een. Daarnaast is het bedje snel in elkaar gezet en kan je het volledig inklappen om makkelijk mee te nemen op reis of om op te bergen.

co-sleeper bednest huren

Co-sleeper huren

Wat is een co-sleeper?

Een co-sleeper is een wiegje dat je zowel als losstaande wieg kan gebruiken, maar ook als aanschuifbedje. Je bevestigd de co-sleeper dan met veiligheidsbanden aan je eigen bed. Tussen het ouderlijk bed en de co-sleeper zit een opstaande zijde, deze kan je laten zakken zodat je gemakkelijk bij je baby kunt. Dat maakt het ideaal om je baby ‘s nachts te voeden. De co-sleeper is een mooie en praktische oplossing om je baby de eerste maanden dicht bij je te hebben, terwijl je baby wel veilig in zijn of haar eigen bedje ligt. 

Voordelen co-sleeper

Co-sleepen kan dus een positieve bijdrage leveren aan de hersenontwikkeling van je baby. Ook is het ideaal als je net bevallen aangezien je als moeder niet steeds het bed uit hoeft om je baby te kunnen voeden of troosten. Naast deze voordelen zijn er nog andere voordelen van de co-sleeper:

  • Het bevordert de hechting tussen moeder en kind.
  • Hechting draagt bij aan emotionele, sociale en cognitieve ontwikkeling van de hersenen.
  • Het zorgt ervoor dat je baby minder huilerig is.
  • Baby’s die alleen in een kamertje slapen lopen twee keer meer kans om te sterven door wiegendood dan kinderen die samen met de ouders slapen.
  • Moeder en kind vallen sneller in slaap.
  • Het helpt pasgeboren baby’s bij het reguleren van de ademhaling en hartslag.
  • Je baby herkent jouw geur waardoor hij of zij zich veilig voelt. 

De voordelen van huren

co-sleeper bednest

De Bednest is een vrijstaande wieg, co-sleeper, mozesbasket en reiswieg in een. Daarnaast is het bedje snel in elkaar gezet en kan je het volledig inklappen om makkelijk mee te nemen op reis of om op te bergen.

In welke staat ontvang ik mijn producten?

Wij werken met een professionele stomerij, waarbij we de volgende handelingen verrichten om de veiligheid van de producten te waarborgen. We checken de functionaliteit van de producten, zodat het product altijd werkt zoals het zou moeten werken. Eventueel vervangen we onderdelen, als deze niet meer goed functioneren. We controleren of er geen grote vlekken of krassen op de producten zitten. We reinigen de producten grondig met natuurlijke middelen. De producten gaan zo goed als nieuw naar de volgende baby.

BabyPlanet
Hoe het werkt

Je huurt je babyuitzet eenvoudig bij Tiny Library, met de garantie dat alle producten schoon, intact en veilig zijn. Gebruik je de babyspullen niet meer? Retourneer ze bij ons. Zo kunnen we er weer andere jonge ouders blij mee maken.Rent, rise, return.

Zo werkt het: kies de producten die je wilt huren, ontvang de producten op het gewenste moment in huis, stuur de producten terug als je ze niet meer gebruikt en wij reinigen de producten zodat we er weer nieuwe ouders blij mee kunnen maken.

MEER INFORMATIE
BabyPlanet
OVER ONS

Tiny Library is opgezet door mij, Julie Munneke. Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje schrok ik van de enorme uitzetlijsten die ik toegestuurd kreeg en op het internet vond. Veel van mijn (nieuw) aangeschafte spullen gebruikte ik nauwelijks en het gebruik van andere producten duurde maar heel kort, waarna deze op zolder gestald werden. Totaal niet duurzaam, totaal niet praktisch. Zo ontstond het idee voor Tiny Library. Een plek waar je als ouder advies krijgt over de producten en je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en de staat. Daarnaast krijg je het ook nog eens thuis afgeleverd.

Meer informatie