Buggy huren bij Tiny Library

Ben je op zoek naar een buggy voor je kleintje? Bij Tiny Library hebben we een uitgebreid assortiment aan premium buggy's, waaronder Bugaboo, Joolz, Babyzen en Easywalker. Ontdek de verschillen en kies de beste buggy die past bij jouw levensstijl.
WELKE BUGGY KIES JIJ?

Op zoek naar een buggy voor je kindje? We vertellen je graag over de opties en verschillen zodat je een weloverwogen keuze maken als het om je kleintje(s) gaat.

WAAROM EEN BUGGY?

🧒🏽 Vanaf 6+ maanden

Een buggy gebruik je zodra je baby zelf kan rollen of zitten. Het grote voordeel van een buggy is dat die een stuk lichter en makkelijker manoeuvreerbaar is dan een kinderwagen. Ook is een buggy makkelijk mee te nemen in de auto, trein en zelf in de handbagage compartimenten van een vliegtuig.

⌛ Gebruiksduur 6 tot 18 maanden

HOE LANG GEBRUIK JE EEN BUGGY?

Wanneer je kindje 6 maanden of ouder is kun je gemakkelijk overstappen naar een buggy. Rond de leeftijd van 4 wordt een kindje vaak te zwaar en is een buggy niet meer geschikt om in te zitten. Ook is onze ervaring dat kindjes vanaf 3 jaar vaak liever niet meer in een buggy zitten, maar graag met eigen benen de wereld willen ontdekken.

ONZE populairste BUGGY
JOOLZ BUGGY AER+
 • Verstelbare rugleuning en extra ventilatie
 • Compact, licht en gemakkelijk in en uit te klappen
 • Past in het handbagage rek van het vliegtuig
Kleinst opvouwbare buggy 
BABYZEN YOYO 6+ BUGGY BY BABYPLANET
 • Super licht en makkelijk mee te nemen
 • Met handige draagbeugel
 • Kleinst opbouwbare buggy
DE ULTIEME STADSBUGGY
BUGABOO BUTTERFLY
 • Comfort in een compacte uitvoering
 • In 1 seconde in- en uitklappen
 • Geavanceerde voorwielvering
Ruime buggy met XL-wielen
EASYWALKER JACKEY2 XL
 • Geschikt voor baby's en kleuters
 • Extra ruimte en comfort
 • Kan in volledige ligstand

BUGGY'S

FAQ

Je kunt bij ons bestellen zodra je weet welke artikelen je nodig hebt. In de check-out kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. Dan gaat ook je abonnement pas in. Voor ons is het heel fijn om ruim van te voren te weten dat je een product wilt huren, zodat we kunnen zorgen dat er voldoende voorraad is en je het tijdig in huis hebt.

Het abonnement gaat in op de dag dat je bestelling wordt verzonden.Omdat wij erg zuinig zijn op onze producten, verzoeken wij je om je identiteit te bevestigen via iDIN. Zodra je jouw identiteit bevestigd hebt kunnen we het product opsturen. 

Bij Tiny Library sluit je een abonnement af voor een minimale periode. Voor de VIP Bundel is dat minimaal 6 maanden.  Na deze periode kun je het huurcontract per maand opzeggen. Je hebt altijd het recht om producten binnen 14 dagen na bestelling te retourneren in originele staat. We hanteren geen maximale huurtermijn. Gebruik je het product niet meer? Meld je product dan retour via onze retourpagina.

Geen probleem! Dan kun je een vervangend product uit ons assortiment kiezen. Je stuurt het product gewoon terug, wij nemen contact met je op en zorgen dat je het nieuwe product ontvangt. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een berichtje op info@tinylibrary.nl.

ERVARINGEN VAN ANDERE OUDERS

Joolz duo wagen gehuurd omdat we een tweede kindje kregen en de peuter nog net te klein is om alles te lopen. Doordat we maar 6 maanden deze wagen nodig hebben, is het heel fijn dat we dit konden huren.

Stefanie K.

Fijn dat dit een mogelijkheid is. Bij de 1ste ooit een vermogen betaalt voor een kinderwagen, geld er niet uitgehaald omdat we er toch minder gebruik van hebben gemaakt. Nu een klein maandelijks bedrag en als je het niet meer nodig hebt mag deze weer lekker terug. Heel praktisch!

Su-Ah

Geweldige uitvinding. Na ons 3e wondertje, eigenlijk niet gepland, stonden we voor een verassing. Gelukkig is daar Tiny Library, ons mannetje kan nog niet zo'n eind lopen, en ons babytje moest ook vervoerd worden. Gelukkig kunnen we hier p.m. een dubbele kinderwagen huren. Hoe FIJN is dat!! Super snel geregeld. Kortom super blij met jullie.

Laura G.

Tof bedrijf met een duidelijke, duurzame visie. Nadat het huur contract rond was kreeg ik een prachtige duo wagen toegestuurd en heb hier een half jaar van genoten. Absoluut het geld waard!

J. J.

Echt een super goed concept! Ik heb een plankje gehuurd voor de kinderwagen. Maar ben zo tevreden dat ik in de toekomst zeker vaker dingen ga huren!

Julia S.

Ik heb een prachtige buggy gehuurd bij Tiny Library. Het proces verliep helder en soepel. Ook het retour proces is heel gemakkelijk ingericht. Ik zou Tiny Library zeker aanraden bij vrienden omdat het een geweldige oplossing is voor het vaak tijdelijk nodig hebben van baby/kind producten. Super blij mee!

Andrea M.

Wat een uitkomst! Met een newborn en een peuter die bijna niet meer in de kinderwagen wilde hebben we voor 6 maanden een duo-kinderwagen gehuurd. Wat fijn dat dit bestaat. Enorm veel plezier van gehad en met een goed gevoel weer thuis op laten halen.

Rianne K.

Ontzettend blij met dit bedrijf. Bugaboo kinderwagen gehuurd en deze was helemaal nieuw! Veel plezier mee gehad en goede service!

Charis D.

Heel blij met- en tevreden over het ontvangen product (duo kinderwagen). Daarnaast een snelle en goede service!

Jenny R.
HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby