WELKE BORSTKOLF PAST BIJ JOU?

We ondersteunen je graag zo goed mogelijk tijdens je borstvoedingsperiode. Daarom verhuren we alleen de beste borstkolven van ziekenhuiskwaliteit en die worden aangeraden door lactatiedeskundigen.

WAAROM EEN BORSTKOLF HUREN?

Over het algemeen wordt een kolf tussen de 3 en 6 maanden gebruikt. Maar van tevoren weet je vaak niet hoe je de borstvoedingsperiode zal ervaren: het is heel persoonlijk en voor iedere moeder anders. Daarom is het fijn om de flexibiliteit te hebben van huren: zo kun je op basis van hoe je de kolf wilt gaan gebruiken zelf kiezen wat bij jou past. Heb je na je bevalling met spoed een kolf nodig om de melkproductie op gang te brengen? Of heb je er pas later een nodig, omdat je af en toe wilt kolven om het voeden te verdelen of als je weer aan het werk gaat? 

Tiny Library beeldmerk 2

Heb je twijfels over de hygiene? Dat hoeft niet. Bij ons huur je alleen het kolfapparaat zelf, wat een gesloten systeem is. De afkolfset die in aanraking komt met de melk koop je er apart bij. 

om borstvoeding op gang te brengen
MEDELA SYMPHONY KOLF
  • De ideale kolf om de melkproductie op gang te brengen
  • Wordt in ziekenhuizen gebruikt
  • Aangeraden door kraamhulp en lactatiedeskundigen 
  • Helpt je om voldoende melkproductie te initiëren, op te bouwen en in stand te houden
Compact en eenvoudig te gebruiken
LOLA & LYKKE BORSTKOLF
  • Meest compacte, draadloze kolf
  • Eenvoudig te bedienen via het touchscreen
  • Geen loshangende onderdelen of draden
  • Op te laden met USB kabel
  • Mogelijkheid om direct in bewaarzakjes te kolven

ALLES WAT JE NODIG HEBT

FAQ

Je kunt bij ons bestellen zodra je weet welke artikelen je nodig hebt. In de check-out kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. Dan gaat ook je abonnement pas in. Voor ons is het heel fijn om ruim van te voren te weten dat je een product wilt huren, zodat we kunnen zorgen dat er voldoende voorraad is en je het tijdig in huis hebt.

Het abonnement gaat in op de dag dat je bestelling wordt verzonden.Omdat wij erg zuinig zijn op onze producten, verzoeken wij je om je identiteit te bevestigen via iDIN. Zodra je jouw identiteit bevestigd hebt kunnen we het product opsturen. 

Bij Tiny Library sluit je een abonnement af voor een minimale periode. Voor de VIP Bundel is dat minimaal 6 maanden.  Na deze periode kun je het huurcontract per maand opzeggen. Je hebt altijd het recht om producten binnen 14 dagen na bestelling te retourneren in originele staat. We hanteren geen maximale huurtermijn. Gebruik je het product niet meer? Meld je product dan retour via onze retourpagina.

Geen probleem! Dan kun je een vervangend product uit ons assortiment kiezen. Je stuurt het product gewoon terug, wij nemen contact met je op en zorgen dat je het nieuwe product ontvangt. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een berichtje op klantenservice@tinylibrary.nl

ERVARINGEN VAN ANDERE OUDERS

Door deze site en vriendelijke mensen ben ik goed geholpen en huur ik tot waneer het nodig is de borstkolf. Door deze borstkolf is mijn productie nog steeds op gang en mooi stabiel daar ben ik ze zeer dankbaar voor.

Porie Postema

Ik heb een kolfapparaat gehuurd en ben enorm tevreden met de service. Ze zijn heel flexibel, luisteren goed en handelen naar je vragen, tonen begrip voor je situatie, en zijn zeer goed bereikbaar. Kortom, top bedrijf.

A SH

Echt een super goed concept! Ik heb een plankje gehuurd voor de kinderwagen. Maar ben zo tevreden dat ik in de toekomst zeker vaker dingen ga huren!

Julia S.

Fijn om tijdelijke producten te kunnen huren. Goede breng en retourservice. Top bedrijf!

Pinar Klefeld

Mooi schoon. Top service. Ik zou het aanraden.

Pamela Pandt

Snel en goedkoop medische kolfset van Medela gehuurd. Apparaat was binnen 1 dag binnen en direct ready voor gebruik. Zou ik zeker aanbevelen aan vriendinnen!

Eva Coopmans

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby