huur alles voor

aan tafel

Wist je dat je de Stokke Tripp Trapp kinderstoel ook kunt huren? Of misschien heb je 'm al in huis maar ben je nog op zoek naar de newborn set?

Huur een kinderstoel

Aan tafel

Heb je de Stokke Tripp Trapp kinderstoel in huis en wil je er voor je (aankomende) baby een newborn set op? Zonde om deze nieuw aan te schaffen, want voor je het weet is je baby er weer uitgegroeid. Of ben je nog op zoek naar een fijne kinderstoel? Huur alles om gezellig met je baby aan tafel te zitten gemakkelijk bij ons.
Hoewel huren misschien nog nieuw voor je is, is het een fijne manier om je babyuitzet in huis te halen. Wij zorgen namelijk dat de producten bij jou worden bezorgd op een door jou gekozen moment. Door te huren bespaar je tijd, geld en het is een stuk duurzamer. Zodra jij het product niet meer gebruikt, komen wij het ophalen en maken we er nieuwe ouders blij mee. Scheelt jou weer opbergruimte.

Alles voor aan tafel 

De voordelen van huren

Huur de
Stokke newborn set

Heb je de Tripp Trapp stoel in huis en wil je er voor je baby een newborn set op? Snappen we, want het is heel gezellig om je baby aan tafel te hebben tijdens het eten. De Newborn set klik je met één handeling op de Tripp Trapp stoel.

Tiny Library beeldmerk 2

In welke staat ontvang ik mijn producten?

Wij werken met een professionele stomerij, waarbij we de volgende handelingen verrichten om de veiligheid van de producten te waarborgen. We checken de functionaliteit van de producten, zodat het product altijd werkt zoals het zou moeten werken. Eventueel vervangen we onderdelen, als deze niet meer goed functioneren. We controleren of er geen grote vlekken of krassen op de producten zitten. We reinigen de producten grondig met natuurlijke middelen. De producten gaan zo goed als nieuw naar de volgende baby.

BabyPlanet
Hoe het werkt

Je huurt je babyuitzet eenvoudig bij Tiny Library, met de garantie dat alle producten schoon, intact en veilig zijn. Gebruik je de babyspullen niet meer? Retourneer ze bij ons. Zo kunnen we er weer andere jonge ouders blij mee maken.Rent, rise, return.

Zo werkt het: kies de producten die je wilt huren, ontvang de producten op het gewenste moment in huis, stuur de producten terug als je ze niet meer gebruikt en wij reinigen de producten zodat we er weer nieuwe ouders blij mee kunnen maken.

MEER INFORMATIE
BabyPlanet
OVER ONS

Tiny Library is opgezet door mij, Julie Munneke. Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje schrok ik van de enorme uitzetlijsten die ik toegestuurd kreeg en op het internet vond. Veel van mijn (nieuw) aangeschafte spullen gebruikte ik nauwelijks en het gebruik van andere producten duurde maar heel kort, waarna deze op zolder gestald werden. Totaal niet duurzaam, totaal niet praktisch. Zo ontstond het idee voor Tiny Library. Een plek waar je als ouder advies krijgt over de producten en je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en de staat. Daarnaast krijg je het ook nog eens thuis afgeleverd.

Meer informatie

Voorgestelde producten