Zo heb je je babyproducten altijd op tijd in huis 

Zo heb je je babyproducten altijd op tijd in huis

Zeker zijn dat je je producten op tijd in huis hebt? Voor ons is het heel fijn om ruim van te voren te weten dat je een product wilt huren, zodat we kunnen zorgen dat er voldoende voorraad is en je het tijdig in huis hebt. Doordat we de producten op onze website te huur aanbieden kunnen we bijna altijd onze voorraad garanderen, maar niet altijd. Vergelijk het met fietsverhuur op vakantie. Om zeker te zijn dat er fietsen beschikbaar zijn op het moment dat jij aankomt is het verstandig om op tijd een fiets te reserveren. Zo werkt het ook bij ons. Daarom raden we aan om niet te wachten tot het laatste moment met het bestellen van je producten. 

Zo heb je je babyproducten altijd op tijd in huis

Zo werkt het:

  1. Kies de producten die je wilt huren.
  2. Geef in de check-out aan wanneer je de producten wilt ontvangen. Als je zwanger bent, raden we aan om de producten 3 tot 4 weken voor de uitgerekende datum  in huis te hebben. Voor vakantie adviseren we ook een aantal dagen voordat je vertrekt aan te geven dat je het wilt ontvangen, het komt wel eens voor dat de post vertraging heeft. 
  3. Wij leveren de producten op de door jou aangegeven datum. Je abonnement gaat pas in op het moment dat wij de producten verzenden. We zullen dus nog geen maandelijkse afschrijvingen doen in de periode tussen je geplaatste bestelling en wanneer je de producten ontvangt. Je betaalt alleen de eerste maand vooruit. 

Wat als ik toch een product last-minute nodig heb?

We snappen dat je niet altijd ver van te voren weet of je een product nodig hebt. Bijvoorbeeld als je eerder bevalt dan gepland en zo snel mogelijk een kolf nodig hebt of een last minute vakantie hebt geboekt en een buggy handig blijkt te zijn. In deze gevallen streven we ernaar om de producten de volgende dag te leveren als je voor 12.00 bestelt. 

Zo heb je je babyproducten altijd op tijd in huis

Producten retourneren en abonnement stopzetten

Gebruik je de producten niet meer? Dan kan je de producten gemakkelijk omruilen voor nieuwe producten. Is je kindje bijvoorbeeld uit de newborn set van Stokke gegroeid? Ruil deze dan om bij ons voor de babyset. Of wissel de reiswieg van je kinderwagen om voor een zitje. Scheelt weer opbergruimte. Is je kindje toch helemaal uit de producten gegroeid en wil je de producten terugsturen? Dan doe je dat gemakkelijk via de volgende stappen:

  1. Meld je producten meteen retour aan. Wij hanteren geen opzegtermijn. 
  2. Je ontvangt van ons een label die je kan gebruiken om de producten gratis weer te retourneren. Dit label is 5 dagen geldig, dus wacht hier niet te lang mee. 
  3. Neem de producten af met een natte doek.
  4. Stuur de producten op en wij zorgen dat je abonnement meteen wordt stopgezet. 

Toch niet helemaal zeker over wanneer je de producten in huis kunt halen of heb je vragen over onze abonnementen? Je kan ons altijd een bericht sturen. 


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.