Welke duo kinderwagen past bij jou? Alles op een rijtje

Welke duo kinderwagen past bij jou

Ga je voor gezinsuitbreiding, dan is een duo kinderwagen huren ideaal. Hiermee kun je namelijk jouw baby én peuter comfortabel vervoeren. Het is super handig om ze samen te kunnen vervoeren, zonder dat je twee aparte kinderwagens nodig hebt. Daarnaast zijn ze ook heel praktisch als je bijvoorbeeld boodschappen moet doen door genoeg ruimte onderin voor al je spullen.

WAAR MOET IK OP LETTEN?

Als je op zoek bent naar een duo kinderwagen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat de kinderwagen geschikt is voor de leeftijd van je kinderen. Sommige duo kinderwagens zijn geschikt voor pasgeborenen en peuters, terwijl andere alleen geschikt zijn voor twee peuters. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de grootte en het gewicht van de kinderwagen. Je wilt er zeker van zijn dat je hem gemakkelijk kunt manoeuvreren en opbergen. Andere belangrijke kenmerken om op te letten zijn de veiligheidsgordels, het remsysteem en de opbergmogelijkheden. Bij Tiny Library verhuren we alleen de beste kinderwagens die aan alle veiligheidseisen voldoen en je kindje altijd comfortabel in ligt.

Maar wat is de beste duo kinderwagen voor jouw gezin? Wij zetten het graag voor je op een rijtje. 

Bugaboo Donkey 5 Duo

Hij mag er dan misschien groot uitzien, maar met zijn breedte van slechts 74 cm kun je moeiteloos met het hele gezin door één deur ;) In deze duo kinderwagen zitten jouw baby en peuter naast elkaar. Wil jouw oudste toch liever zelf lopen? Met slechts 3 simpele klikken wissel je de wagen van duo naar mono. En dankzij de kleine zwenkwielen en kleine draaicirkel kun je de Bugaboo kinderwagen Donkey 5 DUO gemakkelijk met één hand besturen.

  • Wendbaar door kleine draaicirkel
  • In 3 klikken van mono naar duo wagen ️
  • Omkeerbare zitjes en verstelbare rugleuning

"Wat een uitkomst! Met een newborn en een peuter die bijna niet meer in de kinderwagen wilde hebben we voor 6 maanden een duo-kinderwagen gehuurd bij Tiny Library. Wat fijn dat dit bestaat. Enorm veel plezier van gehad en met een goed gevoel weer thuis op laten halen." - Rianne K.

Joolz Geo 3 Duo

Deze fijne duo kinderwagen is comfortabel, stevig en ook eenvoudig in gebruik. De kinderwagen biedt ontzettend veel uitbreidingsmogelijkheden, is eenvoudig in te klappen tot een compact pakket en heeft ook nog eens reflecterende strips op de wielen, waardoor de kinderwagen ook veilig te gebruiken is in het donker. De grote voorwielen geven maximale grip, terwijl de kinderwagen wel gemakkelijk te manoeuvreren blijft.

  • Smal omdat je kindjes boven elkaar zitten 
  • Grote, vergrendelbare zwenkwielen
  • Extra grote boodschappenmand (max. 15 kg)

Easywalker Harvey 3 Duo

In vergelijking met andere 'full-size' kinderwagens, is de Harvey 3 de lichtste en meest compacte die je zult vinden. Daarnaast is het mogelijk om deze kinderwagen om te bouwen van mono naar een duo wagen. De kinderwagen is goed wendbaar door de grote wielen en goede vering.

  • Lichtgewicht (15 kg) en compact
  • Opvouwbaar met één hand
  • Makkelijk te gebruiken als mono of duo kinderwagen

"Geweldige uitvinding. Na ons 3e wondertje, eigenlijk niet gepland stonden we voor een verassing. Gelukkig is daar Tiny Library, ons mannetje kan nog niet zo'n eind lopen, en ons babytje moest ook vervoerd worden. Gelukkig kunnen we hier p.m. een dubbele kinderwagen huren. Hoe FIJN is dat!! Super snel geregeld. Kortom super blij met jullie." - Laura de G.

Deryan Rolo X2 Duo Buggy

Als je twee kindjes hebt die al wat ouder zijn is deze duo buggy perfect voor jou. Deze buggy is compact en vouwbaar, om gemakkelijk mee te nemen terwijl hij ook optimaal comfort en veiligheid voor je kinderen biedt. Doordat de buggy geschikt is voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar oud kun je er jarenlang plezier van hebben.

  • Met één hand in en uit te klappen
  • Gemakkelijk op te bergen
  • Geschikt voor oudere kinderen

Thule Urban Glide Double

De Thule Urban Glide Double is de ideale kinderwagen voor actieve ouders. Deze duo wagen is geschikt voor 2 kindjes en tweelingen. Door het lichte gewicht, de grote 16 inch wielen, de wendbaarheid en het comfort is deze kinderwagen geschikt voor zowel de stad als onverharde ondergrond. Het voorwiel van de wagen kan meesturen, maar kan ook worden vastgezet wanneer je wilt gaan hardlopen.

  • Ideaal om mee hard te lopen
  • Voorwiel vast te zetten
  • Compact op te vouwen

The Jiffle Wagon 2

De The Jiffle wagon 2 is een kinderwagen, buggy en bolderkar in één. Ook is de wagen om te bouwen naar een duo wagen, waardoor je met het meerijdplankje zelfs 3 kids tegelijk kan vervoeren!  

  • 6-in-1 kinderwagen
  • Makkelijk om te bouwen naar duo-wagen
  • Direct vol je auto in, keuze in vouwen: vol, leeg en extra compact

GENOEG KEUZE

Bij Tiny Library hebben we genoeg keuze uit hoogwaardige merken. Maar wat zijn nu eigenlijk de belangrijkste verschillen tussen deze merken? Bugaboo staat bekend om zijn modulaire ontwerpen en premium kwaliteit, terwijl Joolz zich richt op duurzaamheid en comfort. Easywalker biedt dan weer compacte en lichtgewicht opties aan, terwijl Deryan vooral bekend is om zijn duo wagens voor peuters. Thule is ten slotte gespecialiseerd in sportieve kinderwagens die geschikt zijn voor verschillende terreinen. Het hangt er dus vooral vanaf waar je naar op zoek bent!

Ben je er nog niet helemaal uit welke kinderwagen of wel merk bij jou past? Doe onze Kinderwagen Quiz en kom exact te weten welke kinderwagen bij jou past! 

Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht en wij helpen je graag verder.






Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.