Speelgoed, waarom kopen als je ook kunt huren?

Speelgoed, waarom kopen als je ook kunt huren?

Kinderen houden van spelen, het liefst de hele dag door. Het spelen met speelgoed is essentieel voor kindjes omdat het goed is voor de emotionele, sociale en motorische ontwikkeling. Allemaal leuk en aardig, maar na verloop van tijd staat je hele huis vol met speelgoed terwijl er maar met een klein deel daadwerkelijk wordt gespeeld. Zonde van het geld, de opruimtijd en de ruimte. 

HUREN IN PLAATS VAN KOPEN

Tweedehands kopen is een goed alternatief, maar vergt een hoop tijd en je moet maar net geluk hebben dat je het juiste product kan vinden in het grote aanbod en voor een goede prijs. 

Bij Tiny Library bieden we abonnementen op duurzaam speelgoed voor baby's, peuters en kleuters aan. Denk hierbij aan learning towers, klimrekken, stapelblokken, loopfietsjes, speeltenten en babygyms. Allemaal mooi speelgoed van goede kwaliteit, maar waar ze soms na enkele maanden ook weer op uitgekeken zijn. En dan staat het eigenlijk best wel in de weg. Het mooie van speelgoed huren is dat je het weer in kunt wisselen voor iets nieuws. Zo kun je regelmatig afwisselen en blijft je kindje geboeid. 

Bespaar jezelf de investering en wissel je speelgoed in voor ander speelgoed, zo blijft het voor je kindjes vernieuwend en leuk! Met het speelgoed dat je terugstuurt kunnen wij weer een ander kindje blij maken. 

BESPAAR EN DRAAG BIJ AAN EEN BETERE WERELD

Door te huren draag je niet alleen bij aan een duurzame en circulaire wereld, het kan je ook nog eens flink geld besparen! Zo is huren al gauw 50-70% goedkoper dan nieuw kopen. Bekijk ons speelgoed assortiment met merken als Ette Tette, Hangloose, Wishbone, VIAVIA Bike en Moes

SPEELGOED BEKIJKEN

 


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.