Op avontuur met je kleintje in de Minimeis schouderdrager

Minimeis schouderdrager

Ben jij op zoek naar een handige manier om je kleintje dit voorjaar, in de zomer of op vakantie mee op avontuur te nemen? Heb je geen zin of ruimte om een buggy of kinderwagen mee te nemen? Dan is de unieke Minimeis schouderdrager misschien wat voor jou.

Met de Minimeis schouderdrager draag je je kindje, de naam zegt het al, op een veilige manier mee op je schouders. Ideaal voor bijvoorbeeld een stedentrip, tijdens het winkelen of wanneer je naar een festival gaat. 

Je kunt deze unieke schouderdrager gebruiken vanaf dat je kindje 9 maanden en hij kan gebruikt worden voor kindjes tot 4 jaar oud. Heel handig voor nieuwsgierige kleintjes die graag om zich heen kijken. Zo kijkt je kleintje niet tegen de benen of ruggen aan in grotere mensen menigten. 

Een schouderdrager is voor jou als ouder comfortabel want het is veel luchtiger dan bijvoorbeeld een draagzak of rugdrager.  

Je vouwt de schouderdrager als je hem niet gebruikt op tot een compact pakketje van 30 cm x 30 cm en slechts 1,4 kg. Zo neem je het makkelijk mee in je koffer,  handbagage of onderin de kinderwagen. 

Minimeis schouderdrager

Huren in plaats van kopen 

Als je de schouderdrager maar kort gebruikt, bijvoorbeeld voor vakantie, of alleen in het voorjaar/de zomer dan is het slim de Minimeis schouderdrager te huren. Dat is voordeliger én duurzamer. Na jou maken wij er graag weer een ander gezin blij mee. 

Huur de minimeis schouderdrager vanaf €8,50 per maand bij Tiny Library. 


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.