Mom influencers: volg jij deze 5 inspirerende moeders al?

Mom influencers: volg jij deze 5 inspirerende moeders al? - Tiny Library

Instagram, velen hebben een haat-liefde verhouding met de populaire app. Want hoe heerlijk is het om even met verstand op nul, doelloos te scrollen door die eindeloze feed? Een kleine escape from reality, tussen de dagelijkse bedrijven door. Helaas is het ook ontzettend tijdrovend en vergelijken we onszelf, vaak onbewust, meer dan ooit met anderen. Gelukkig hebben we zelf een heleboel invloed op wie we volgen en wanneer we dat doen. In deze blog tippen we vijf moeders die ons ieder op hun eigen manier inspireren.  

La Vie Sanne
La Vie Sanne

Op zoek naar een dagelijkse dosis humor in je feed? Zoek niet verder! De 30-jarige Sanne is moeder van zoontje James, dochter Isa en onlangs bevallen van een kersverse dochter. Ze staat bekend om haar gevatte humor en hilarische typetjes. Met haar bloedeerlijke kijk op het moederschap en uitspraken als: “Home is where me frituurtje is” maakt ze velen aan het lachen. 

Elise Groenewoud
Elise Groenewoud

Elise is een moeder van drie kids die het leven navigeert door het bruisende Amsterdam. Ze deelt haar eerlijke visie op het moederschap en deinst niet terug om ook de downs die het ouderschap met zich meebrengt te delen. Haar openheid over zelfontwikkeling, en zoals ze zelf zegt, chaotische huishouden werkt verfrissend in het vaak (te) gepolijste Instagram wereldje. 
 

Marketingvrouw
Marketingvrouw

Afgelopen najaar bracht Chanel Matil Lodik haar eerste boek uit genaamd ‘Het antiracismehandboek’, waarin ze uitlegt waarom het zo belangrijk is om je met antiracisme bezig te houden en hoe je actief kunt bijdragen aan een inclusieve samenleving. Daarnaast is deze inspirerende vrouw ook moeder, spreker en influencer en snijdt ze onderwerpen aan waar iedereen aan denkt, maar die bijna niemand durft te bespreken. Denk aan onderwerpen als diversiteit & inclusie, autisme, maar ook ondernemen en het moederschap. 

Nina Pierson
Nina Pierson 

Ze is medeoprichter van SLA (de welbekende saladebars), mom entrepeneur, auteur, maar bovenal moeder van drie prachtige kids. Met haar boek Mama’en (de gids voor de zwangerschap, geboorte en kraamtijd) gooide ze hoge ogen en afgelopen januari bracht ze het boek ‘De Geboortebundel’ uit, een prachtige bundeling van geboorteverhalen van vrouw tot vrouw. Via haar Instagram deelt ze alles over het reilen en zeilen van het drukke gezinsleven en haar ondernemingen, haar ongefilterde kijk op het ouderschap en geeft ze leuke, duurzame én handige tips.  

De Huismuts
De Huismuts

Zoals haar Instagram bio omschrijft: “Pretty pictures, real stories”, en dat is dan ook precies wat je kunt verwachten wanneer je Rachel van Sas a.k.a. De Huismuts volgt. Samen met haar man Willem en twee dochters Rosie en Pip jaagt ze haar dromen achterna. Zo zijn ze sinds 2021 trotse eigenaars van Het Wylde Pad, een kleinschalig vakantiepark in Friesland, waar je even heerlijk kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Ook voor te gekke interieurtips- en plaatjes ben je bij Rachel aan het juiste adres!


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.