5x musthaves van Meyco Baby

5x musthaves van Meyco Baby

Bij Tiny Library huur je natuurlijk alle musthaves voor je baby, zoals een co-sleeper, ledikant of box. Maar wist je dat je in onze library ook prachtige accessoires van Meyco Baby zoals lakens, dekentjes en een boxkleed vindt? 

Meyco biedt mooie, kwalitatieve en complete collecties voor het slapen en de verzorging van baby's. Alles is van hoge kwaliteit waardoor het lang mee gaat. Vandaar dat je ook Meyco Baby beddengoed kunt huren. Liever kopen? Dat kan ook! Met de fijne slaappakketten van Meyco Baby ben je in één keer klaar en bespaar je ook nog eens zo'n 15% aan kosten. 

Meyco

CO-SLEEPER 
Een co-sleeper is een fijne manier om je baby de eerste maanden dichtbij je te hebben terwijl hij of zij veilig in een eigen bedje ligt. Met het lakenpakket van Meyco Baby kan jouw kleintje genieten van een heerlijk slaapcomfort. Maak de look compleet met een Meyco Baby wiegdeken.

LEDIKANT
Is je baby uit de co-sleeper gegroeid, dan is het tijd om over te stappen naar een ledikant. En daar horen natuurlijk weer een andere maat lakens en dekens bij. Bestel daarom het Meyco Baby slaappakket, dan ben je in één keer voorzien. De lakens en moltons krijg je hierbij in tweevoud, waardoor je altijd iets schoons hebt klaarliggen bij ongelukjes. 

BOX
Met een box heeft je baby zijn of haar eigen veilige speelplek in huis. Met het katoenen boxkleed van Meyco Baby ligt je kindje lekker comfortabel. 

COMMODE
Een inklapbare wandcommode is ideaal voor als je klein behuisd bent. In het Meyco Baby verzorgingspakket zit alles wat je nodig hebt om je kindje te verzorgen, zoals hydrofiele doeken en hoezen voor het verschoningskussen. 

Ben jij ook fan? Bekijk ons volledige assortiment aan Meyco Baby producten via 
deze link


Reactie achterlaten

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat we het plaatsen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.