Onze Circulaire partner

UBED

Het eerste wasbare kindermatras! Het matras van Ubed is gemaakt van hygiënisch polyester met open, ventilerend 3D structuur en heeft een makkelijk afneembare hoes. Zo zorgen ze ervoor dat je nieuwe kindermatrasje duurzaam, veilig en fijn voor je kindje is.

HUUR EEN UBED MATRAS

WAAROM EEN UBED KINDERMATRAS?

WASBAAR

Door de afneembare hoes kun je het matras makkelijk wassen. De kern is uitspoelbaar in de douche en de hoes mag in de wasmachine tot 60°.

GECERTIFICEERD

Het matras is voorzien van het OEKO-TEX® certificaat, wat betekent dat het kindermatras volledig vrij is van schadelijke chemicaliën en veilig is voor kinderen.

DUURZAAM

Doordat het matras te verschonen is, gaat die veel langer mee dan een regulier kindermatras. Ook is het die van 100% recyclebare materialen gemaakt.

Tiny Library beeldmerk 2

LIEVER JE MATRAS KOPEN?

Op de site van Ubed kun je altijd terecht als je je kindermatras toch liever koopt in plaats van huurt.

Reviews

Na ons 3e wondertje, eigenlijk niet gepland stonden we voor een verassing. Gelukkig is daar Tiny Library, ons mannetje kan nog niet zo'n eind lopen, en ons babytje moest ook vervoerd worden. Gelukkig kunnen we hier p.m. een dubbele kinderwagen van Bugaboo huren. Hoe FIJN is dat!! Kortom super blij met jullie.

Laura de G.

Wat een uitkomst! Met een newborn en een peuter die bijna niet meer in de kinderwagen wilde hebben we voor 6 maanden een duo-kinderwagen gehuurd. Wat fijn dat dit bestaat. Enorm veel plezier van gehad en met een goed gevoel weer thuis op laten halen.

Rianne K.

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby