Trusted Shops keurmerk

Trusted Shops is een toonaangevend Europees certificeringsbedrijf voor webshops. Ze hebben een beoordelingsproces dat is gebaseerd op strikte kwaliteitsnormen en klanttevredenheid. Webshops die voldoen aan de vereisten van Trusted Shops, zoals transparante prijzen, duidelijke informatie over verzending en retournering, en veilige betalingsmethoden, kunnen het Trusted Shops-keurmerk verdienen. Inmiddels zijn er al meer dan 30.000 webwinkels in Europa aangesloten bij Trusted Shops, waaronder Tiny Library.

 

 

Als Trusted Shops-gecertificeerde webshop is Tiny Library verplicht om te voldoen aan de hoge normen die worden gesteld door Trusted Shops. Dit omvat onder andere het beschermen van jouw persoonlijke gegevens, het waarborgen van veilige betalingen en het bieden van een professionele klantenservice. Bovendien hebben we ons aangesloten bij het Trusted Shops Klantbeoordelingssysteem, zodat je echte beoordelingen van andere klanten kunt lezen en een goed beeld kunt krijgen van de kwaliteit van onze producten en diensten.

Wanneer je bij Tiny Library huurt, kun je er zeker van zijn dat je geniet van de voordelen van de Trusted Shops-certificering. Wij zetten ons constant in voor de best mogelijke winkelervaring voor onze klanten en vinden het belangrijk dat je ons kunt vertrouwen. Je kunt dus zonder zorgen bij ons huren, wetende dat je aankopen veilig zijn en dat wij ons best doen om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Bekijk hier het Trusted Shops certificaat van Tiny Library.