WAAROM SPEELGOED HUREN?

Spelen en ontdekken is essentieel in de ontwikkeling van kinderen. Bij Tiny Library vind je een selectie van het leukste, meest duurzame speelgoed voor baby's en kinderen: van playgym tot houten klimrek en van loopfiets tot learning towers en stapelblokken. Is je kindje uitgekeken op het speelgoed? Wissel het eenvoudig om voor nieuw speelgoed uit ons assortiment.

VOORDELEN VAN SPEELGOED

Met speelgoed leren kinderen op een leuke en toegankelijke manier over zichzelf en hun omgeving. Zo kan je kindje in zijn of haar eigen tempo motoriek, creativiteit en oplossing vermogen ontwikkelen. Daarnaast helpt het met het vormgeven van essentiële cognitieve vaardigheden.

Tiny Library beeldmerk 2

Speelgoed is typisch zo'n product dat je relatief kort gebruikt. Misschien zijn je kinderen er snel op uitgekeken of heb je geen plek om het lang op te slaan in huis. Huren is dan een goedkoop en duurzaam alternatief voor kopen. Bovendien ben je flexibel in hoelang je de spullen huurt en heb je geen gedoe met doorverkopen of opslaan.

STAPELSTEIN STAPELSTENEN

🧒🏻 Vanaf 12 maanden

Eindeloze speelmogelijkheden

Inclusief één balance board

BESTEL NU
MODU DREAMER SET

🧒🏻 Van 0 tot 6 jaar

Meer dan 12 bouwwerken mogelijk

Duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar

BESTEL NU
JINDL INKLAPBAAR KLIMREK MET GLIJBAAN

🧒🏻 Vanaf 9 maanden

2-in-1 glijbaan

Gemakkelijk in te klappen

BESTEL NU
ETTE TETE LEARNING TOWER LEERTOREN

🧒🏻 Vanaf 18 maanden

Om te bouwen van tafel tot opstap

Gemaakt van duurzame materialen

BESTEL NU
LEUK VOOR IEDEREEN

Speelgoed bestaat al heel lang en is onmisbaar in een huishouden met kinderen. Naast dat speelgoed leuk is voor kindjes, is het voor jou als ouder ook fijn om even andere dingen te kunnen doen wanneer er gespeeld wordt. Bovendien ontwikkelen kinderen door het spelen onbewust de fijne motoriek en zintuigen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je huurt je baby producten eenvoudig:

1. Kies op onze website welk product of welke producten je wilt huren. We verhuren nieuwe en 'zo goed als nieuwe' producten. Voordat de producten opnieuw worden verhuurd, worden deze professioneel gereinigd en gecheckt op veiligheid.

2. Kies wanneer je je product wilt ontvangen. Wij leveren de producten op de door jou aangegeven datum. Je abonnement gaat pas in op het moment dat wij de producten verzenden.

3. Kies hoe lang je je product wilt huren. De kosten van je abonnement hangen af vanwelk productje kiest en hoe lang je minimale huurperiode is. Hoe langer je minimale huurperiode is, hoe lager het maandbedrag. Je vindt de maandelijkse kosten op onze website bij het betreffende product.

4. Gebruik je het product niet meer? Stuur het het eenvoudig en kosteloos aan ons terug.

Huren bij Tiny Library is in de meeste gevallen goedkoper dan tweedehands producten aanschaffen. Je kunt ervan uitgaan dat je tot 70% van de nieuwprijs van het product bespaart als je het huurt, afhankelijk van hoe lang je het product huurt. Dit is vaak nog 10-30% goedkoper dan kopen via marktplaats. Je kunt bij ons altijd kiezen tussen minimaal 3 opties voor de huurtermijn en kan hier dus zelf een weloverwogen keuze in maken. Daarbij scheelt het je ook veel gedoe en tijd, iets wat voor jou als drukke ouder (to be) ook heel wat waard is. Zo heb jij alle tijd voor je baby.

Tiny Library verhuurt nieuwe en zo goed als nieuwe producten. Voordat de producten opnieuw worden verhuurd, worden deze professioneel gereinigd en gecheckt op veiligheid. Als je product niet is zoals verwacht, staat onze klantenservice graag voor je klaar.

We houden er rekening mee dat je de gehuurde producten intensief gebruikt, en baby’s en kinderen maken er nu eenmaal wel eens een bende van (trust us, we know!). Dat vinden wij geen probleem. Bij ons kun je je babyspullen zorgeloos huren. Wil je toch meer zekerheid? Met onze Tiny Care schadeverzekering wordt het huren van onze producten nog zorgelozer. Je bent gedekt voor schade aan het product tijdens de huurperiode. Vink deze optie eenvoudig aan bij het samenstellen van je abonnement.

ERVARINGEN VAN ANDERE OUDERS

Ik vind het een heel fijn concept. Het idee dat alles keer op keer goed gebruikt wordt, maar ook dat je geen groot aanschaf bedrag hebt! Daarnaast, hele goede service! Ook zijn de producten in (bijna) nieuw staat! Top!

Rosanne K.

Top service en de babyspullen zijn waanzinnig. Perfecte kwaliteit. We gaan zeker meer spullen huren van Tiny library! Heel blij!

Kiki V.

Super fijne producten en goede service! Heerlijk om van die logge babyspullen na ruim een half jaar met plezier gebruikt te hebben weer terug te sturen.

Ingeborg P.

Super concept en zo makkelijk!!! Ik zou het iedereen aanraden. [...] We gaan zeker in de toekomst weer wat huren bij Tiny Library om zo ook een stukje bij te dragen aan een groenere toekomst.

Jacqueline

Super service en nette actuele producten. Een mooie bijdrage aan een duurzamere wereld.

Anniek D.

Heel fijn om bij Tiny Library goede kwaliteit baby spulletjes te kunnen huren ipv kopen. Duurzamer én goedkoper!

Esmée H.

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby