Onze officiële retail partner

moonboon

Tiny Library en Moonboon werken samen om babies van de meest comfortabele slaapplaats te voorzien. Zo verhuren we dé babyhangmat om de slaap van je kleintje te verbeteren en ouders te helpen rust te vinden.

HUUR EEN MOONBOON
de classic bundle

De Moonboon Classic Bundle is een alles-in-één oplossing voor betere slaap. Deze bundel bevat een comfortabele babyhangmat met schommelmotor, perfect voor een rustgevende slaapervaring voor je baby. Heb je 2 kindjes? Dan is de babyhangmat voor tweelingen perfect voor jouw gezin.

comfort en veiligheid

Met een Moonboon-product weet je zeker dat je kleintje de beste slaapomgeving krijgt, waar hij of zij ook is. Moonboon zorgt voor ultieme veiligheid met strenge checks door externe veiligheidsexperts. Kwaliteit en comfort hoeft hier niet op in te leveren en je bent dan ook altijd verzekerd van een comfortabele en veilige slaapplek voor je baby.

Moonboon waterdichte matrasbeschermer - babyhangmat (Koop) - Tiny Library
Moonboon matras fixi (Koop) - Tiny Library
Moonboon Classic Bundle babyhangmat - Tiny Library
Moonboon hemeltje - Tiny Library
samen voor duurzaam

Bij Tiny Library streven we naar duurzaamheid, en Moonboon sluit hier perfect op aan. De producten zijn ontworpen met oog voor kwaliteit en milieu, waardoor ze niet alleen goed zijn voor je baby, maar ook voor de planeet. Zo bieden we ouders de mogelijkheid om duurzame keuzes te maken zonder in te leveren op comfort en gemak.

ERVARINGEN VAN ANDERE OUDERS

Super service en nette actuele producten. Een mooie bijdrage aan een duurzamere wereld.

Anniek

Amazing! Just what we needed for a resonable price. It came in perfect condition and we used it with great pleasure. If we ever need anything short term again I'd defiantly rent it from Tiny Library!

Margriet

Fantastisch bedrijf. Alles op tijd en super schoon geleverd (zo schoon dat ik twijfelde of het echt tweede hands was :). [...] Klantenservice heeft binnen no time gereageerd en dezelfde dag was het probleem opgelost.

Cansu

Amazing service and product. Strongly recommend!

Angjela

Prettig contact en product keuring ontvangen. Het was zelfs mogelijk om eerder geleverd te krijgen dan afgesproken.

Stéphanie

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby