Borstkolf huren

Wil jij borstvoeding gaan geven aan je baby? Dan is deze Medela Symphony borstkolf dé kolf om in je kraamtijd te gebruiken.

Huur een borstkolf

Medela Symphony kolf

Deze professionele kolf wordt ook in het ziekenhuis gebruikt en wordt door kraamzorg aangeraden. Handig om alvast in huis te hebben om kort na je bevalling de borstvoeding op gang te krijgen! Je kan bij ons ook de afkolfset los bestellen. Deze bieden we niet te huur aan in verband met de hygiëne. 

Medela kolf huren  

De voordelen van huren

los te koop
Afkolfset

Deze afkolfset is nodig voor het gebruik van de Medela Symphony borstkolf. Deze verkopen we apart om hygiënische redenen.

Tiny Library beeldmerk 2

In welke staat ontvang ik mijn producten?

Wij werken met een professionele stomerij, waarbij we de volgende handelingen verrichten om de veiligheid van de producten te waarborgen. We checken de functionaliteit van de producten, zodat het product altijd werkt zoals het zou moeten werken. Eventueel vervangen we onderdelen, als deze niet meer goed functioneren. We controleren of er geen grote vlekken of krassen op de producten zitten. We reinigen de producten grondig met natuurlijke middelen. De producten gaan zo goed als nieuw naar de volgende baby.

BabyPlanet
Hoe het werkt

Je huurt je babyuitzet eenvoudig bij Tiny Library, met de garantie dat alle producten schoon, intact en veilig zijn. Gebruik je de babyspullen niet meer? Retourneer ze bij ons. Zo kunnen we er weer andere jonge ouders blij mee maken.Rent, rise, return.

Zo werkt het: kies de producten die je wilt huren, ontvang de producten op het gewenste moment in huis, stuur de producten terug als je ze niet meer gebruikt en wij reinigen de producten zodat we er weer nieuwe ouders blij mee kunnen maken.

MEER INFORMATIE
BabyPlanet
OVER ONS

Tiny Library is opgezet door mij, Julie Munneke. Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje schrok ik van de enorme uitzetlijsten die ik toegestuurd kreeg en op het internet vond. Veel van mijn (nieuw) aangeschafte spullen gebruikte ik nauwelijks en het gebruik van andere producten duurde maar heel kort, waarna deze op zolder gestald werden. Totaal niet duurzaam, totaal niet praktisch. Zo ontstond het idee voor Tiny Library. Een plek waar je als ouder advies krijgt over de producten en je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en de staat. Daarnaast krijg je het ook nog eens thuis afgeleverd.

Meer informatie