Onze circulaire partner

Cybex

De producten van Cybex hebben een uniek ontwerp, zijn veilig en zeer functioneel. Daarnaast zijn de kinderwagens van Cybex ideaal om mee hard te lopen.

Huur een cybex

Cybex huren

De producten van Cybex hebben allemaal dezelfde eigenschappen, ze zijn namelijk allemaal ontworpen om veilig te zijn, een unieke uitstraling te hebben en functioneel te zijn. Cybex heeft daarnaast als een van de weinige kinderwagen merken wagens waarmee je kan hardlopen. Wist je dat je de kinderwagens en accessoires van Cybex ook kunt huren? Hoewel huren misschien nog nieuw voor je is, is het een fijne manier om gemakkelijk je babyuitzet in huis te halen. Wij zorgen namelijk dat de kinderwagen bij jou wordt bezorgd op een door jou gekozen moment. Door te huren bespaar je tijd, geld en het is een stuk duurzamer. Zodra jij het product niet meer gebruikt, komen wij het ophalen en maken we er nieuwe ouders blij mee. Scheelt jou weer opbergruimte.

Cybex is onze circulaire partner op het gebied van praktische en betaalbare kinderwagens. De kinderwagens zijn makkelijk in gebruik, rijden soepel en hebben een mooi design waardoor je alle tijd hebt om bijzondere momenten met je baby te creëren.

Sirona SX2 i-Size

De Cybex Sirona SX2 i-Size is makkelijk te installeren en uitermate gebruiksvriendelijk. Doordat het autostoeltje 360 graden te draaien zet je gemakkelijk je kindje in en uit de auto.

Aton S2 i-Size

De Cybex Aton S2 i-Size/Soho autostoel zorgt ervoor dat jij je kindje op een veilige en comfortabele manier kan vervoeren. Het Linear Side-Impact beschermingssysteem zorgt voor optimale bescherming bij een zijwaartse botsing.

wil je meer te weten komen over onze autostoelen?

DE VERSCHILLEN OP EEN RIJTJE

Een autostoeltje is een belangrijk item wanneer je een auto bezit en een kleintje verwacht. Om je kindje op een veilige manier te kunnen vervoeren is het een ware musthave.

Lees verder
WAAROM KOPEN ALS JE OOK KUNT HUREN?
lees hier

HUUR JOUW BABYSPULLEN EN BESPAAR TOT 70%

Betrouwbare service met schone en veilige producten

Topmerken voor een laag maandbedrag

Een betere wereld voor je baby